Artikel top billede

Nu er det officielt: Apple inviterer til stor præsentation

Vil Apple mon præsentere en iPhone 6 og et iWatch? Døm selv og se invitationen her.

Tirsdag den 9. september vil Apple efter alt at dømme præsentere os for en række nye produkter. Det drejer sig sandsynligvis om to nye iPhones og muligvis også det efterhånden længe ventede iWatch. 

Her til aften har den californiske virksomhed nemlig udsendt en invitation til amerikanske journalister, hvor de den 9. september inviteres til en presseevent i konferencecenteret The Flint Center for the Performing Arts ved Apples hovedkvarter i Cupertino i Californien. 

Det var i øvrigt lige præcis her, at Steve Jobs for 30 år siden præsenterede den første Macintosh-computer. 

På invitation ser vi blot omridset af Apples logo og tallene 9.9.2014, der er ledsaget af teksten "Wish we could say more". Altså "vi vil ønske, at vi kunne fortælle dig mere."

Maser af rygter

Traditionen tro har internettet været fyldt med rygter op til den kommende lancering.

Det amerikanske internetmedie Re/Code skrev i går, at Apple udover de nye iPhones formodentligt også vil præsentere det længede ventede iWatch

Rygter om, at Apple den 9. september vil præsentere os for to nye iPhones har dog svirret længe. De to nye telefoner ventes begge at få en markant større skærm end de hidtige versioner. 

De ventes begge at få navnet iPhone 6, og den mindste af de to vil formodentligt få en skærm på 4,7 tommer, mens der muligvis også vil komme en "plus-size" version på hele 5,5-tommer. 

Men hvor de to telefoner vokser i skærmstørrelse, så peger mange rygter desuden på, at Apple vil slanke telefonerne, så de bliver tyndere end nogensinde før.

Satser Apple på safir-glas?

Gennem de seneste år har Apple ifølge den amerikanske finansavis Wall Street Journal investeret op mod 4 milliarder kroner i produktionsanlæg, der producerer safirglas. 

Den hårdføre glastype vil gøre Apples telefoner mindre udsatte for glasskader, og det er derfor Wall Street Journals forventning, at fremtidige Apple-gadgets vil blive udstyret med safirglas. Avisen forventer, at vi allerede vil se glastypen blive brugt på den iPhone 6 og det smartwatch, som Apple muligvis præsenterer den 9. september. 

Læs også:
Medie: Apple er kun få dage fra en iWatch-præsentation

Ny iPhone på trapperne: Kan Apple få iPhone-feberen til at stige igen?




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere