Artikel top billede

Problemer med Apple Pay: Disse problemer plager brugerne

Hovedparten af Apple Pay-brugerne har oplevet problemer med betalings-løsningen. Se her, hvad der primært har været i vejen.

Hovedparten af brugerne af det helt nye Apple Pay har haft problemer med at anvende den nye iPhone-baserede betalingsløsning, der blev lanceret i USA i oktober i fjor.

Ifølge en undersøgelse fra selskabet Phoenix Marketing International har 68 procent af brugerne oplevet problemer med at kunne anvende Apple Pay som betalingsmiddel.

Apple Pay kan i dag anvendes som betalingsmiddel på 700.000 forskellige lokationer i USA samt i 2.500 banker.

Butikkerne omfatter blandt andet store kæder som McDonalds, Macy's, Subway og Nike.

Læs også: Apples fantastiske fidus: Hvorfor kan rivalerne ikke gøre det samme?

Ifølge undersøgelsen har omkring halvdelen af Apple Pay-brugerne haft problemer med, at butikkernes terminaler har taget meget lang tid om at gennemføre transaktionen.

42 procent har oplevet, at butiks-personalet ingen anelse har haft om, hvordan man anvender Apple Pay til at betale med, mens 36 procent har oplevet fejl i betalingen som eksempelvis, at pengene er blevet trukket to gange.

Næsten halvdelen - 47 procent - af Apple Pay-brugerne har oplevet, at en butik, som skulle kunne modtage Apple Pay, alligevel ikke kunne modtage betalingen.

Mest populær er Apple Pay blandt kunder i Apple Store, hvor næsten halvdelen af brugerne af prøvet at anvende betalings-modellen, mens 36 procent af de amerikanske Apple Pay-brugere har betalt med løsningen i en McDonalds-restaurant.

Apple Pay findes i dag kun på det amerikanske marked. Apple har endnu ikke meldt noget ud om, hvornår løsningen skal rulles ud i andre markeder.

En række af de store spillere har i den seneste tid kastet sig ind i kampen om mobilbetalings-markedet, hvor der for tiden finder en positionerings-kamp sted.

Det kan du læse mere om her: Krigen om mobilbetalinger blusser op med ny Samsung-løsning - vil Apple, Google eller Samsung vinde?

Også herhjemme spirer markedet for mobilbetalings-løsninger.

Blandt andet har Nets lige varslet, at selskabet er på vej med en mobilbetalingsløsning.

Det kan du læse mere om her.

Læs også:

Danske Bank går i offensiven: Tilknytter dankortet til MobilePay

Europæisk betalingsgigant gør sig klar: Apple Pay kan være på trapperne i Europa

Apples fantastiske fidus: Hvorfor kan rivalerne ikke gøre det samme?

Her er de 10 vigtigste it-begivenheder i 2014 - med betydning for dig




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere