Artikel top billede

Symantec advarer mod Microsofts nye Edge: Bør ikke være din standard-browser endnu

Microsofts Edge-browser møder nu modstand fra Norton Antivirus, der advarer imod, at man har Edge som sin standard-browser på nuværende tidspunkt.

Microsofts Edge-browser, der erstatter den aldrende Internet Explorer, er en af grundpillerne i det nye Windows 10 og Microsofts bud på, hvordan web-browsing kan ske sikkert og hurtigt.

Men selvom Edge længe har været mere eller mindre flyveklar - og indeholder en række spændende og brugbare funktioner fra fødslen - mangler browseren en vigtig ting i den første udgave, der kommer sammen med Windows 10 i denne uge: Muligheden for at tilføje udvidelser/extensions.

Netop derfor bør man ikke have Edge-browseren som sin standard-browser endnu, lyder det i en advarsel fra Symantecs Norton Antivirus til brugerne.

Det skriver skriver Winbeta.org, der også bringer et screenshot af advarslen fra Symantec.

Den indeholder beskeden:

"Edge er din standard-browser og tilbyder endnu ikke udvidelser. Norton-udvidelser beskytter dig mod phishing og andre risikable sider. Klik på næste for at ændre din standard-browser til en understøttet browser, så du er beskyttet, når du surfer på nettet," lyder det i beskeden.

Ifølge Winbeta er Microsoft på vej med understøttelse af udvidelser til Edge, men det er ikke klar til denne uges store frigivelse af Windows 10, hvor Edge også er med i softwarepakken.

Du kan læse mere om Edge her:

Microsoft lover: Edge er dobbelt så hurtig som Chrome

Prøvekørt: Sådan fungerer Microsofts nye Edge-browser

Nye detaljer om Edge: Sådan skal browseren holde styr på dit digitale liv

Microsofts nye Spartan-browser: Derfor er motoren så speciel

Video afslører interessant funktion i Microsofts nye Spartan-browser

Internet Explorer er død - og det er nok bedst for alle parter




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere