Artikel top billede

(Foto: Picasa)

Dansk Dell-direktør færdig efter blot to år - har forladt virksomheden

Efter kun to år på posten er Dells administrerende direktør i Danmark, Adam Vieth, fortid i selskabet.

Dells øverste chef i Danmark, Adam Vieth, har efter blot to år på posten meget pludseligt valgt at forlade sin stilling.

Adam Vieth fortæller til Computerworld, at hans exit skete "helt udramatisk" for 10 dage siden.

"Jeg er erblevet enig med Dell om, at jeg efter 15 år gerne vil prøve noget nyt. Det kan nogen gange være sundt for en selv, men også for en virksomhed, at der kommer nyt blod og nye tanker og ideer til," siger en fåmælt Adam Vieth.

Han afviser samtidig, at han er blevet fyret.

"Det er sket som en såkaldt mutual agreement, det vil sige en fælles aftale," siger han.

Adam Vieth fortæller, at han allerede har et nyt job i kikkerten. Han ønsker dog endnu ikke sætte navn på sin nye arbejdsgiver.

"Jeg kan endnu ikke sige, hvor jeg fortsætter. Det kan jeg melde ud om en lille måneds tid. Men det er indenfor it-sektoren, og jobbet er relateret til det job, jeg har haft indtil i dag," siger Adam Vieth til Computerworld.

Hos Dell har man endnu ikke fundet Adam Vieths afløser. Indtil videre er salgsdirektør Lars Baun konstitueret som administrerende direktør, mens man leder efter en ny dansk topchef.

"Dell har gennem de seneste år været igennem en gennemgribende udvikling og transformation, og Adam har gjort en stor indsats i denne forbindelse. Vi takker Adam for hans store og mangeårige engagement i Dell og ønsker ham det bedste fremover," hedder det i en officiel kommentar fra Sam Forsbom, der er executive director og general manager for Dells Northern Group Commercial Business.

Læs også:

Ny direktør for Dell i Danmark: Sådan skal Dell banke alle rivalerne

Den store danske pc-krig er slut: Kineserne vandt




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere