Artikel top billede

Vild batterilevetid: Opdateret Dell-computer kan være tændt i over 20 timer

Computerproducenterne er begyndt at lancere nye og opdaterede bærbare computere med Intels nye Kaby Lake-processor. Dells XPS 13 kan køre i 22 timer på en enkelt opladning.

Dell opdaterer selskabets XPS-serie med frisk hardware heriblandt Intels nye Kaby Lake-processor. 

På grund af den nye processor og et større batteri lover Dells en batterilevetid på op imod 22 timer på XPS 13-modellen med en FuldHD-skærm - og så kan du få den i Rose Gold (pink) og med Windows 10 eller Ubuntu 14.04 LTS. 

Hvis du i stedet vil have en højere skærmopløsning på 3.200 x 1.800 pixels, må du nøjes med en batterilevetid på 13 timer.

Forvent dog, at batterilevetiden reelt er mindre end 22 eller 13 timer.

Da vi i 2015 testede den daværende XPS 13-model med en opløsning på 3.200 x 1.800 pixels, lovede Dell en batterilevetid på 11 timer. Vi kom aldrig over syv-otte timer.  

Den nye XPS bliver lanceret i oktober måned. 

Læs også: Test: Dells nye XPS-model er som et glimt ind i fremtiden

Læs også: Test: Dells [b]XPS 15 er lige så lækker, som den er kraftig[/b]

Kaby Lake-computere på vej
Intel lancerede for en måned siden Kaby Lake-processoren, der minder en del om sin forgænger, Skylake, i udseende.

På grund af ligheden til Skylake er det nemt for producenterne at implementere den nye processor i eksisterende modeller. Derfor kan du også forvente at se flere computere i den nærmeste fremtid med Kaby Lake-processoren. 

Kaby Lake byder - ud over en forventet, men minimalt forbedret, ydeevne - også på forbedret batterilevetid under afspilning af HD- og 4K-video.

Acer lancerede også selskabet nye række af computere med Kaby Lake-processorer ved årets IFA-messe. En af de nye computere var Swift 7, der også er verdens tyndeste computer.

Læs også: Her er de nye computere fra årets største computer-mekka




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere