Artikel top billede

Sony Ericsson klar med ubegrænset musikdownload

Sony Ericsson er på trapperne med ubegrænset download af musik. Ny musiktjeneste skal tage kampen om med Nokias offensiv på musiksiden.

Svensk-japanske Sony Ericsson - der er verdens femte-største mobilproducent - vil til nytår åbne for en musik-tjeneste med ubegrænset download.

Den nye tjeneste skal tage kampen op med Nokias nye musiktjeneste 'Comes with music', der giver ret til ubegrænset musik-download i et år med købet af bestemte Nokia-telefoner.

Norske Telenor bliver det første teleselskab, der kommer til at tilbyde Sony Ericssons nye musiktjeneste til kunderne.

Det kommer til at ske omkring nytår, hvor Telenor vil begynde at sælge Sony Ericsson-telefoner med medfølgende ubegrænset musikdownload.

Sony Ericsson vil ifølge Financial Times forsøge at lægge afstand til Nokia ved at gøre det muligt for de kunder, der køber en musik-telefon, at overføre et bestemt antal musiknumre til andre enheder.

'Comes with music' vil blive udrullet i Storbritannien i oktober som det første land.

Nokias musikchef, Tommi Mustonen, har tidligere i interview med Computerworld fortalt om 'Comes with music'-konceptet.

PlayNow Plus med 1.000 numre

De Sony Ericsson-mobiltelefoner, der vil blive solgt under det nye koncept, der kommer til at hedde 'PlayNow Plus', vil blive solgt med 1.000 præinstallerede musiknumre.

Samtidig vil køberne få adgang til det fulde bagkatalog fra de fire store musikselskaber, Universal, EMI, Warner, Sony BMG samt en række mindre pladselselskaber, som de vil kunne downloade til deres telefon samt til deres computer.

Ifølge Financial Times er det alene de mobilselskaber, der kommer til at sælge mobiltelefonerne, der fastsætter prisen.

Det ventes ifølge avisen, at abonnements-perioden vil blive seks, 12 og 18 måneder. Derefter vil de musiknumre, der er blevet spillet oftest, blive frigivet til evig arv og eje, mens de sange, der er blevet spillet mindst, vil blive slettet.

Sony Ericsson er for tiden under pres og har alene i år nedjusteret to gange, fordi salget er gået dårligere end forventet på det europæiske marked, der er et kernemarked for selskabet.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere