Artikel top billede

Detaljer om Microsoft-Yahoo-samarbejdet sluppet ud

Microsofts og Yahoos registrerede partnerskab inkluderer blandt andet, at Microsoft hyrer omkring 550 Yahoo-medarbejdere og betaler 800 millioner kroner til opstarten af samarbejdet.

Efter sidste uges søgemaskine-bryllup mellem Microsoft og Yahoo blev en realitet, har Microsoft nu sat sig for at ansætte minimum 400 Yahoo-folk.

De 400 medarbejdere svarer til tre procent af Yahoos samlede stab, og de skal indgå i udviklingen af de to søgeselskabers planlagte partnerskab, der på nuværende tidspunkt er berammet til at vare i 10 år.

Derudover har Microsoft indvilliget i at benytte yderligere 150 Yahoo-folk til at 'assistere ved overgangen', forlyder det fra Yahoo, som desuden får små 800 millioner kroner af Microsoft over tre år som et led i opstarten af samarbejdet.

Det skriver The Wall Street Journal baseret på Yahoos indberetninger til den amerikanske handelskommission.

Eventuel skilsmisse planlagt i 2010

Samarbejdet mellem Microsoft og Yahoo er endnu ikke køreklart, før handelskommissionen har givet grønt lys.

Samtidig har de to partnere fået indføjet i samarbejdskontrakten, at partnerskabet kan ophøre i juli 2010, hvis der er fælles fodslag for at blive skilt.

I de første fem år af aftalen vil Microsoft donere sin søgeteknologi på Yahoos sites og vil samtidig give ikke mindre end 88 procent af reklameomsætningen til Yahoo, der til gengæld efter fem år kan miste eneretten til at sælge premium reklame-aftaler.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere