Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

PC World bliver rent online-magasin

Fra november tager PC World det næste skridt og bliver et rent internet-magasin. Væksten i antal besøg er gået langt stærkere, end man har turdet håbe.

PC World udkom første gang i Danmark i 1985 og lancerede allerede i 1996 sin første danske hjemmeside. Hjemmesiden blev relanceret i februar 2006 og er allerede nu blevet så stor besøgsmæssig en succes, at forventninger for 2007 allerede nu er indfriet og væksten fortsætter stadig.

Ifølge Foreningen af Danske Internet Mediers månedlige statistik var pcworld.dk således nummer 36 på listen over Danmarks mest besøgte hjemmesider i september måned.

IDG Danmarks udgave af PC World bliver derfor nu et rent online-magasin. Den sidste udgave af PC World på papir udgivet af IDG Danmark vil være novembernummeret.

Ønsker man fortsat at modtage et magasin i brevkassen bliver man som abonnent ikke snydt. PC World på papir fusionerer med magasinet GEAR fra Ncom Publications, og alle abonnenter på PC World vil fremover modtage den fusionerede papir-udgave af GEAR og PC World.

På nettet vil gear-online.dk og pcworld.dk derimod forsat være to selvstændige medier. Pcworld.dk vil videreudvikle sine tjenester under IDG's faner, og man vil derfor fortsat kunne læse spændende nyheder, anmeldelser, stortests og baggrundsartikler om IT og forbrugerelektronik på pcworld.dk.

- Internettet er det naturlige sted at søge baggrundsinformationer. Det er langt lettere at komme med nyheder og test af de nyeste produkter på nettet. Samtidig må vi også se i øjnene, at printmediet ikke er oplagt, når man gerne vil bruge multimedier, masser af billeder og eksterne ressourcer. Her er nettet til gengæld helt fantastisk, siger Lars Jacobsen, chefredaktør for PC World

I det kommende år vil en række nye tiltag være med til at fastholde pcworld.dk som Danmarks bedste hjemmeside for forbrugerelektronik.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere