Annonceindlæg fra QNAP

High-performance NAS-storage til professionelle SMB- og SOHO-overvågningssystemer!

Opgrader til bedre overvågningsstreaming med opkoblede NAS-drev med to 2.5GbE-porte, og se multikanalvideoer på to skærme via to HDMI-udgange.

QNAP Systems har lanceret nye NVR (Network Surveillance Servers) netværksovervågningsservere – QVP-41C med fire 3,5” SATA-drevbåse og QVP-21C med to 3,5” SATA-drevbåse plus to M.2 2280 PCIe Gen 3 x2-slots til lynhurtig SSD caching og databuffering.


I kraft af Intel Celeron J6412 quad-core processorer, QVR Pro overvågningssoftware og otte ledige IP-kamerakanaler, hjælper QVP-41C og QVP-21C SMB'er og små kontorer med hurtigt at opgradere til letvægts AI-overvågningsapplikationer og tilbyder en økonomisk software- og hardwareintegreret videoovervågningsløsning. QNAP vil levere langsigtet tilgængelighed indtil 2029 og understøttelse af QVP-41C og QVP-21C, hvad der gør dem velegnede til virksomheder, der kræver matchende overvågningsservere installeret flere steder.

 
Med fire 3,5” drevbåse byder QVP-41C på rigelig storage-kapacitet til selv meget store og komplekse overvågningssystemer. To M.2 2280 PCIe-slot til SSD-moduler kan sætte turbo på serverens læsning og skrivning af data.


Dedikeret til overvågningsapplikationer

I et konventionelt NAS-baseret overvågningssystem er overvågning blot en af mange applikationer, der er tilgængelige for brugerne. Da alle disse applikationer skal dele NAS-systemressourcer og lagerplads, kan overvågningsydelsen blive påvirket. QVP-x1C, der kører QMAP QVR Pro, overvinder dette ved at tildele dedikeret lagerplads og reservere fulde systemressourcer til overvågning. Det sikrer den ultimative performance til at opfylde professionelle krav til overvågningssystemer. De nye servere kommer også med indbyggede kamerakanallicenser og nødvendige applikationer til at muliggøre lokal installation uden at kræve en internetforbindelse. Du skal blot installere harddiskene og tænde for QVP-x1C for at starte installationsprocessen.

 
Den endnu mere økonomiske QVP-21C har båse til to 3,5” harddiske og er ellers identisk med den større QVP-41C NAS-server.



Dedikeret software medfølger


QVP-41C og QVP-21C kører QVR Pro-overvågningssoftware til at understøtte op til henholdsvis 24 og 16 IP-kamerakanaler. QVR Pro er kompatibel med op til 95 % af alle ONVIF IP-kameraer fra over 190 mærker på markedet. NAS-serverne inkorporerer også andre smarte overvågningsapplikationer. QVP Center kan centralt administrere og overvåge flere QVR Pro-servere og modtage eventnotifikationer, som henvender sig store kameramiljøer. QVR Guard kan automatisk overtage optageopgaver, hvis en QVR Pro-server svigter. QVR Face kan foretage automatisk ansigtsgenkendelse og analyser i realtid til adgangskontrol og intelligent tilstedeværelsesstyring. Og QVR Smart Search kan finde optagelser af begivenheder inden for et bestemt tidsrum og område baseret på brugerdefinerede regler.



Bevægelsesdetektering med økonomiske USB-webkameraer


Standard overvågningssystemer understøtter normalt kun begivenhedsoptagelse og notifikationsfunktioner for dyre kameraer med integreret bevægelsesdetektion. QVP-x1C giver mulighed for bevægelsesdetektion selv for enkle kameraer og USB-webkameraer. Så længe dit kamera kan streame dets optagelser til QVR Pro-enheden (f.eks. gennem RTSP-protokol), understøtter det bevægelsesdetektering, så du kan bygge et budgetvenligt, bevægelsesdetekterende overvågningssystem.
De nye servere har også forbedret understøttelse af USB-webkameraer, der kan udnytte den høje (10Gps) overførselshastighed via to USB 3.2 Gen 2-porte.

 
Dobbelt op på alle de vigtigste tilslutninger: HDMI (4K), LAN (2.5GbE) og USB (3.2 Gen 2).



State-of-the-art tilslutningsmuligheder


De to indbyggede 2.5GbE-porte kan forbindes til QNAP 2.5GbE-switche for at levere en mere flydende jævn streamingoplevelse for en overvågnings-værtsserver, der modtager flere videokilder over en længere periode. De to HDMI-udgange gør det muligt at se multi-kanal videoer på to skærme. QVR Pro Client-software kan installeres på Windows- og macOS-enheder eller mobilapps for at tage fuld kontrol over overvågede områder.



Nem fjernovervågning med QVR Pro Client-mobilappen


QVR Pro Client-mobilappen giver dig mulighed for at fjernovervåge flere kanaler samtidigt. Hvis din netværksforbindelse er langsom eller har begrænset kapacitet, kan du vælge lav båndbredde for at se en båndbreddeoptimeret stream uden at påvirke kvaliteten af optagelserne. Derudover kan du fjernindstille kameraets forvalg eller styre PTZ-kameraer i appen.


Udvid dine overvågningsapplikationer – Kontrol, nedbrud og ansigtsgenkendelse


QVR Center/QVR Pro kontrolcenter
: Administrer centralt flere QVR Pro-servere installeret i forskellige områder. Du kan også centralt overvåge live-feeds, afspille optagelser og modtage begivenhedsmeddelelser fra flere QVR Pro-servere. Det kan hjælpe dig med at reducere svartider på begivenheder.

QVR Guard/Nedbrudshåndtering for høj tilgængelighed: Beskyt QVR Pro mod systemfejl for at sikre uafbrudte overvågningsoptagelser. Hvis din QVR Pro fejler eller går ned, overtager QVR Guard automatisk optagelsesopgaver, så du får pålidelig redundans i dit overvågningssystem.

QVR Face/Smart ansigtsgenkendelse og analyse: Få videoanalyse i realtid fra tilsluttede kameraer, og brug dem til at indstille profiler, grupper og begivenhedsmeddelelser til øjeblikkelig ansigtsgenkendelse. Dette er ideelt til smart detailhandel, adgangskontrol og VIP-velkomstsystem