Særligt én tendens truer med at tage livet af mange virksomheder. Men it-chefen kan blive virksomhedens redning.
26. marts 2014 kl. 09.12 | læs »


It-afdelingerne er under et konstant pres for at minimere omkostningerne og skal samtidig levere mere værdi til forretningen. Her fortæller CIO Claus Hagen Nielsen fra COWI, hvordan han griber udfordringerne an.
25. marts 2014 kl. 09.37 | læs »1
Syv ud af 10 CIO'er er på vej til at sætte sine it-leverandører på porten. Leverandørerne fatter ikke CIO'ernes behov godt nok. Se her, hvad de egentlig har brug for.
21. marts 2014 kl. 07.49 | læs »


Klumme: Informationssikkerhed udvikler sig fra en teknisk til en ledelsesmæssig disciplin.
14. marts 2014 kl. 14.30 | læs »


Vi har alt for mange applikationer, og mange af dem er forældede og bliver måske ikke engang brugt længere. Se her, hvordan du kan luge ud i dem.
14. marts 2014 kl. 10.19 | læs »1
Data-mængderne stiger med lynets hast. Hvordan skal du håndtere alle disse data for at få mest udbytte af dem? Få nogle af svarene her.
12. marts 2014 kl. 15.01 | læs »1
Interview: Efter knap 40 år i Nykredit er det slut for selskabets it-direktør Lars Mathiesen. Læs her, hvad den ombejlede it-mand nu vil bruge tiden på.
7. marts 2014 kl. 14.02 | læs »Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Executive Update
CIO Executive Update er kombinationen af oplæg fra en international top-CIO og muligheden for at netværke med andre CIOs og it-direktører gennem flere round tables om aktuelle emner.


Microsoft Office 365
Det cloud-baserede Office 365 er et af de mest succesfulde produkter fra Microsoft i de seneste år. Vi har allieret os med eksperter og cases, som kan give dig en konkret og koncentreret introduktion til det alsidige værktøj. Så tilbring en formiddag i selskab med Office 365 og se hvorfor produktet er så populært ? og hvordan it-afdelingen og brugerne høster fordelene i Office 365.


Hvordan finder og fastholder du de bedste it-medarbejdere?
Hvordan skal du tiltrække de bedste it-kandidater i fremtiden? Og hvilke kompetencer kommer virksomhederne fremover til at efterspørge?

Log ind
x
E-mail
Kodeord