Artikel top billede

Oracle lukker og flytter Suns store udvikler-portaler

Oracle migrerer inden for de næste uger en hel stribe af Suns største udvikler-portaler.

Computerworld News Service: Oracle gør klar til en meget stor migration af de portaler, der retter sig mod kunder og teknologier, som selskabet overtog med sit køb af Sun Micrososystems.

Med de seneste erfaringer, som blandt andre Oracle og konkurrenten SAP har tildraget sig med denne type migreringer, er der altid mulighed for, at brugerne kan opleve visse vanskeligheder, før Oracle har fået udjævnet alle bump og uregelmæssigheder.

Oracle planlægger inden for de kommende uger at "færdiggøre migration af alt ikke-forældet indhold" fra websiderne developers.sun.com, java.sun.com og BigAdmin til et "fuldstændigt ny-designet og ny-udviklet Oracle Technology Network-site," hedder det.

De vil helt sikkert blive tilfredse

Migrationen vil være færddiggjort senest 18. juli, og Oracle føler sig overbevist om, at brugerne vil blive godt tilfredse med resultatet.

"Vi vil hvor det er muligt bibeholde den kendte informations-arkitektur fra Suns sites, så man nemt vil kunne finde, hvad man leder efter, hvis man er tidligere bruger af Suns sites," hedder det.

Oracle planlægger også at gøre det muligt for brugerne at navigere hurtigt frem til det indhold, som de er interesseret i - for eksempel Java-udvikling.

Dog vil Oracle ikke garantere, at alt kommer til at køre glat.

"Det er muligt, at der vil opstå lidt kanter i en periode, men vi vil arbejde målrettet på den løbende proces mod forbedringer," hedder det.

Det er sikkert klogt nok af Oracle at forsøge at imødegå Sun-brugernes forventninger. Sidste års lancering af den næste generation af My Oracle Support-portalen fik slemme tæsk på grund af log in-problemer og problemer med ydelsen.

Samme erfaringer har SAP, der fik ørerne i maskinen hos en del Business Objects-brugere i 2008 på grund af problemer med at migrere et support-site, efter SAP købte det store selskab i 2007.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere


Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere