To gode præsentationsværktøjer

Bruger du tit PowerPoint-præsentationer, er du sikkert træt af at skulle trykke på mellemrumstasten eller musen for at skifte til næste planche. Logitech og Targus har nu begge lavet et produkt, som kan hjælpe dig. Men hvilken en af dem skal du vælge?

Gode præsentationsværktøjer

PC World har kigget på to produkter, som gør brugen af PowerPoint-præsentationer nemt og sikkert.

Ved første øjekast er Targus af en væsentlig dårligere kvalitet og af et dårligere design. Logitechen er lavet i et blødt formet materiale, som ligger godt i hånden.

Targusen er lidt plasticagtig og lidt for firkantet til ens håndflade. Det betyder en del, hvis man holder længere præsentationer.

De har begge to en lille opbevaringspose, hvor Logitechs er den eneste, man vil benytte sig af, da den beskytter enheden imod stød og slag.

De har begge indbygget en USB-nøgle, hvilket gør det nemt og hurtigt at installere dem. Det virkede i første omgang, og ingen af installationerne tog særlig lang tid.

Præsentationer

Begge enheder har glimrende traditionelle PowerPoint-funktioner, såsom "Næste slide", "Forrige slide", "Gør skærmen sort", "Start/stop præsentationen" og justering af lydniveau.

Ud over de nævnte almindelige funktioner har Targusen en ekstra knap, hvor man kan skifte mellem alle åbne programmer i Windows, hvilket er smart, hvis man skal skifte mellem flere præsentationer eller andre programmer.

Logitech har derimod et indbygget display med en "timer-funktion", så du hele tiden kan følge med tiden på din præsentation.

Når der er to minutter tilbage, vibrerer enheden, og du kan afslutte dit show præcist som planlagt.

Begge enheder har indbygget en udmærket laser-pointer, så du kan pege med en rød prik på det store lærred.

Rækkevidde

Begge producenter skriver, at de benytter sig af 2.4 Ghz-teknologien, og da vi testede dem, kunne de begge række 15 meter i et lokale, ganske som de lover.

Da vi udfordrede de to enheder, kunne Logitechen række 4-5 meter længere end Targusen.

Ud over ovenstående funktioner har Targusen indbygget to andre ekstra funktioner. Den smarteste funktion er, at Targusen kan bruges som SD-kortlæser.

Det betyder, at du kan have dine præsentationer med på selve enheden og blot koble den i computeren med et kabel. Det fungerer godt og effektivt. Bemærk dog, at der ikke følger et SD-kort med.

Virker billig

Targusen har også indbygget en mikrofon, så du kan optage det, du selv siger, mens du holder din præsentation.

Den optager almindelige lydfiler (.wav) direkte på det indsatte SD-kort, hvilket nemt kan aflyttes efterfølgende.

Mikrofonen er desværre af ret dårlig kvalitet, men det kan sagtens bruges til egen evaluering bagefter.

Begge enheder lever op til de normale krav til et godt præsentationsværktøj. Logitechen er af et væsentligt bedre design og materiale, og timeren er en gave til folk, der ofte glemmer tiden.

Targusen virker billig, men har nogle glimrende ekstra funktioner gemt i sig, deriblandt muligheden for at have sin præsentation med sig.

Logitechen vinder denne anmeldelse, da præsentationsenheder skal være enkle og effektive, så alle nemt kan betjene dem.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere