Prøv 10 fede webtjenester her

På nettet findes ufattelig mange gratis webtjenester, og vi har samlet ti virkelig gode. Prøv dem her.

Uanset om du skal sende store filer, manipulere et foto af vennerne eller finde manualen til din støvsuger, kan det klares nemt på nettet - og endda ganske gratis.

Men hvordan finder du frem til de bedste webtjenester? Vi hjælper dig på vej med vores bud på ti virkelig gode hjemmesider, der hjælper med til at gøre hverdagen både nemmere og sjovere. Prøv dem!

1. Genialt værktøj fra Microsoft

Microsoft Live Mesh er et super smart program til dig, der vil have adgang til filer både fra din hjemme-pc og din arbejds-pc - eller hvis du vil dele filer med kollegaen eller kammeraten.
Læs mere her.

2. Smart backup af numrene på din mobil

Det er nemt at tage gratis online backup af numrene på dine kontaktpersoner. Derfor behøver du ikke at gnaske store tudekiks, hvis din mobil bliver stjålet eller tabt.
Læs mere her.
Opdateret: Det er desværre ikke muligt at registrere sig og tage webtjenesten i brug i øjeblikket, men man kan blive skrevet op og få adgang senere.

3. Find manualen du har mistet

Har du smidt instruktionsbogen til din Porsche 911 væk, så find den gratis online på websiden OwnerIQ, der selvfølgelig også rummer mere almindelige manualer til mobiltelefoner, fjernsyn, køkkenudstyr og kameraer.
Læs mere her.

4. Find et alternativt og gratis program på nettet

Gider du ikke bruge alle sparepengene på dyr software? Så kan du med webtjenesten Alternativeto finde gratis alternativer.
Læs mere her.

5. Snyd vennerne med et fototrick

Med PhotoFunia kan du nemt skabe snydefotos, så det ser ud som om, du har medvirket på store reklameskilte og er venner med de kendte.
Læs mere her.

6. Sådan tager du nemt et screenshot

Vi har fundet frem til den måske nemmeste måde at tage et screenshot af en hjemmeside takket være en smart webtjeneste.
Læs mere her.

7. Find den perfekte radiostation online

Nettet er fyldt med tusindvis af radiostationer med alverdens musik. Og du kan finde en, der matcher din smag perfekt ganske gratis.
Læs mere her.

8. Fem måder at sende store filer

Selv filer på over 100 megabyte er nemme at sende, hvis du har en ordentlig bredbåndsforbindelse og kender de rigtige hjemmesider. Vi viser vej til fem webtjenester, som håndterer dine tunge filer ganske gratis.
Læs mere her

9. Få fed polaroid-effekt på dine fotos

Det er utroligt let at forvandle dit digitale billede til et gammeldags polaroid-foto takket være webtjenesten Rollip.com.
Læs mere her.

10. Find et perfekt login-navn til alt

Med en smart webtjeneste kan du hurtigt finde ud af, om du kan bruge samme login på 120 populære hjemmesider som YouTube, Twitter og eBay.
Læs mere her




IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere