Her er 10 rejsewebsider du skal kende

Undgå at sidde krøllet sammen i et fly og efterfølgende ende på et hotelværelse med mug på væggene. Vi viser vej til 10 websider, du skal kende, når du planlægger ferie.

De seneste måneder har vi været pakket ind i sne, is og kulde, men nu er foråret så småt på vej, og det er startskuddet til at finde kufferten og badetøjet frem fra loftet.

Inden du drømmer dig væk til varmere himmelstrøg, er det dog en god idé at sætte dig foran computeren.

For med lidt spredt fægtning med mus og tastatur kan du sørge for, at drømmeferien rent faktisk bliver en drøm og ikke et mareridt.

Vi er klar med 10 websider, som du skal kende, når du planlægger ferie:

Momondo.com

Ligesom film skal ses i biografen, skal flybilletter købes på nettet. En af verdens bedste vejvisere til de digitale billetter er Momondo.com, der er blevet kåret til en af verdens bedste søgemaskiner til flybilletter af blandt andre CNN. Websiden er meget nem at bruge og giver et godt overblik over de billigste billetter.
Besøg Momondo.com her

Seatguru.com

Er du også træt af at sidde krøllet sammen i et flysæde på lange rejser? Så skal du lægge vejen forbi Seatguru.com. Her får du en oversigt over flere fly fra SAS, EasyJet og alle de andre. Websiden viser, hvor i flyet - alt afhængig af model - du får bedst mulig benplads. Det er genialt, hvis du selv har mulighed for at vælge dit sæde i flyet og gerne vil strække benene ud under rejsen.
Besøg Seatguru.com her

Tripadvisor.com

Book aldrig hotel før du har været forbi Tripadvisor. Her er anmeldelser af alverdens hoteller af tidligere gæster, der også har taget fotos. Dermed kan du få et mere retvisende billede af, om hotelværelset er ligeså lækkert i virkeligheden som det flotte foto på hotellets hjemmeside eller i rejsekataloget. På Tripadvisor giver tidligere gæster også en fin vurdering af, om hotelpersonalet er serviceminded, og om hotellet er centralt placeret.
Besøg Tripadvisor.com her

Hotels.com

På Hotels.com kan du med et par klik med musen gennemtrawle 130.000 hoteller og booke lige præcist det, som du er jagt efter. Det er muligt at filtrere på priser, serviceniveau og placering i forhold til kendte seværdigheder. Hotels.com indeholder også anmeldelser fra tidligere gæster, og mange af anmeldelserne er på dansk.
Besøg Hotels.com her

Google Maps

Du kender sikkert Google Maps, men har du også styr på alle korttjenestens finter? De senere år har Google Maps fået en del nye tiltag, der gør den til et særdeles praktisk værktøj, når der skal planlægges ferie. Blandt andet kan du se YouTube-videoer fra den destination, du forventer at besøge, samt få opslag fra Wikipedia. Du kan i denne miniguide blive klogere på finterne.
Besøg Maps.Google.com her

Onebag.com

Når ferien skal planlægges, er det store spørgsmål: Hvad og hvor meget skal jeg tage med? Det kan hurtigt udvikle sig dramatisk, når hele kommoden forsøges mast ned i en lille kuffert. Heldigvis er der hjælp at hente på OneBag.com. Her får du råd om at pakke på den mest hensigtsmæssige måde og vejledning i at udvælge den helt rigtige kuffert til rejsen.
Besøg Onebag.com her

Sleepinginairports.net

På lange rejser rundt i verden er der risiko for at støde på ventetid i forbindelse med transfer. Lufthavne er dog sjældent de mest spændende steder at opholde sig, så hvorfor ikke bare få sovet ventetiden væk. Med websiden Sleepinginairports.net får du en guide til, præcist hvor i verdens lufthavne det er bedst at lukke øjnene og tage sig en lur.
Besøg Sleepinginairports.net her

ViaMichelin.com

Hvis du holder af kør-selv-ferie, skal du lægge vejen forbi ViaMichelin.com. Her kan du planlægge selv meget lange ture rundt i Europa, og du kan bestemme, om ruten skal gå forbi bestemte attraktioner og byer. Du får også gode råd om vejafgifter og andre essentielle oplysninger til bilferien.
Besøg ViaMichelin.com her

LonelyPlanet.com

Bøgerne fra Lonely Planet er obligatorisk pensum for enhver rygsæksrejsende, der på egen hånd er på rundtur i verden. Selv om du for længe siden har skiftet rygsækken ud med en trolley og bamhushytten med et firestjernet hotel, kan du alligevel finde gode råd på LonelyPlanet.com. Her får du blandt andet et overblik over, hvilke attraktioner i alverdens lande som er værd at bruge tid på.
Læs mere på LonelyPlanet.com

TGT.dk

Den danske pendant til Loney Planet er Turen går til fra Politiken. Bøgerne med den karakteristiske postkasserøde farve er mange turisters bibel. På nettet findes Turen går til naturligvis også, og websiden har massevis af rejsenyheder. Særlig interessant er de mange guider, der hjælper med at give et overblik over udvalgte byer og tip til, hvad du skal se.
Besøg TGT.dk her




IT-JOB

IT & Co ApS

IT-tekniker

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Test Architect - Projects

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Kollega med skarpe analytiske evner søges
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 og Compliance

På denne dag får du indsigt i, hvilke metodikker og løsninger, der får enderne til at mødes i en verden med stadig skrappere regulatoriske krav til sikkerhed – hvilket f.eks. det kommende NIS2-direktiv er udtryk for – samt kunders og myndigheders forventninger til din compliance.

04. juni 2024 | Læs mere


Digitaliseringsledelse 2024 - Sådan indtager du rollen som udviklingsdirigent

Vi dykker ligeledes med i, hvordan du i praksis skaber en hurtig og effektiv udviklingsorganisation trods legacy, siloer og digital gæld. Samt hvordan du bygger bro mellem teknologi, data, kunder, effektive processer og nye ideer. Vel at mærke samtidig med, at både forretningen og andre interne stakeholders har en liste over forventninger, der vokser hurtigere end dit budget.

04. juni 2024 | Læs mere


Årets CIO 2024

Vi skal finde Årets CIO 2024 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO.

06. juni 2024 | Læs mere