Artikel top billede

Halvdelen af SAP's brugere er utilfredse

Næsten halvdelen af SAP's kunder er utilfredse med SAP-systemernes responstid. Men det er der en god forklaring på.

Computerworld News Service: Næsten halvdelen (43 procent) af SAP's kunder er utilfredse med SAP-systemernes respons-tid på tværs af alle komponenter, viser en global undersøgelse, som konsulenthuset PA står bag.

Organisationer mener, at den dårlige responstid udgør en potentiel finansiel risiko for deres forretninger.

Undersøgelsen bygger på interview med ledere fra 588 virksomheder i Storbritannien, USA, Frankrig, Tyskland, Italien, Belgien, Holland og Spanien.

Af dem er 43 procent desuden ikke tilfredse med svartiderne på SAP's webportal.

Størst blandt mindre virksomheder

Utilfredsheden er størst blandt mindre virksomheder med mindre end 2.000 SAP-brugere. Her er 48 procent utilfredse med svartiderne, mens omkring en tredjedel af virksomheder med mere end 2.000 SAP-brugere er utilfredse.

Analytikere peger på, at de haltende performance-tider kan bunde i en række faktorer - inklusive systemernes alder samt den infrastruktur, som systemet kører på.

SAP-systemerne trækker på meget andet software, og det betyder, at problemer i andre områder kan have en tydelig negativ på SAP-systemerne, hedder det.

Næsten alle virksomheder - omkring 96 procent - siger, at det er kritisk for forretningen, hvis deres SAP-systemer har perfomance-problemer.

"Generelt er næsten alle virksomheder utilfredse med deres ERP-systemer. De fleste klager over dårlig performance, manglende fleksibilitet for brugerne og høje styringsomkostninger," siger Ray Wang, der er direktør i analysehuset Constellation Research Group.

Han peger på, at ikke mindst systemets alder her kan spille en afgørende rolle.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere