Tre smarte programmer til din Android-mobil

Få en opdateret tv-guide, bedre overblik over dine sms-beskeder og muligheden for nemt at downloade podcast til mobilen. Vi er klar med tre smarte og gratis programmer til din telefon.

1. Tre smarte programmer til din Android-mobil

På Android Market findes massevis af gratis programmer (apps), der er klar til download. Problemet er bare, at det er meget vanskeligt at overskue den store mængde.

For hvad er godt, og hvad er skidt?

Her på redaktionen har vi givet vores bud på 10 af de bedste programmer, og nu er vi klar med en håndfuld mere.

Vi har gjort det nemt for dig at downloade de omtalte apps ved at tilføje firkantede stregkoder til artiklen. Med en Barcode Scanner kan du aflæse stregkoderne med din mobil og gå direkte til download - her kan du læse mere om Barcode Scanner og stregkoder.

2. Tv-guide på mobilen

Ontv

Web: Ontv.dk

Få overblikket over hvad du kan se i fjernsynet i aften. Det er muligt med denne app, der har programguider over alle danske tv-kanaler.

Du kan få et her og nu overblik, eller hvis du opretter dig som bruger på websiden Ontv.dk, kan du få reminders og mulighed for at sammensætte en tv-uge.

3. Hold styr på sms-beskederne

Handcent SMS

Web: Handcent.com

Sms-program, der er mere overskueligt end Andriods eget. Sms-beskederne gemmes i messenger-lignende tråde som talebobler.

Har en beskedtæller, der kan nulstilles, så man kan holde styr, på hvor meget man sms'er. Husk at slukke dit normale sms-program, så du ikke får dobbelt notificering.

4. Download podcast nemt

Google Listen

Web: listen.googlelabs.com

Podcast-program til download og afspilning af engelske podcasts. Kan også streame podcasts. Programmet kan endda huske, hvor du er nået til i en podcast!

Det er muligt at sætte denne app til udelukkende at downloade podcasts via trådløst netværk for at spare på 3G-udgifterne.

Desværre virker søgefunktionen ikke med danske podcasts, men de kan sagtens tilføjes manuelt. Google Listen er kun til lyd, ikke til video-podcasts.




IT-JOB

Sindico Group A/S

Business Central Specialist

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane

Cyber Security Coordinator
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 og Compliance

På denne dag får du indsigt i, hvilke metodikker og løsninger, der får enderne til at mødes i en verden med stadig skrappere regulatoriske krav til sikkerhed – hvilket f.eks. det kommende NIS2-direktiv er udtryk for – samt kunders og myndigheders forventninger til din compliance.

04. juni 2024 | Læs mere


Digitaliseringsledelse 2024 - Sådan indtager du rollen som udviklingsdirigent

Vi dykker ligeledes med i, hvordan du i praksis skaber en hurtig og effektiv udviklingsorganisation trods legacy, siloer og digital gæld. Samt hvordan du bygger bro mellem teknologi, data, kunder, effektive processer og nye ideer. Vel at mærke samtidig med, at både forretningen og andre interne stakeholders har en liste over forventninger, der vokser hurtigere end dit budget.

04. juni 2024 | Læs mere


Årets CIO 2024

Vi skal finde Årets CIO 2024 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO.

06. juni 2024 | Læs mere