Artikel top billede

Download: Styr dine filer med DropIt og spar tid

Med programmet DropIt kan du skabe en portal på dit skrivebord, der automatisk genkender dine filer og dirigerer dem hen til den ønskede destination. Prøv det her og få mere fra hånden.

Download: Styr dine filer med DropIt og spar tid

Bliver din e-mail-indbakke ofte bombarderet med vedhæftede filer, og synes du, det er tidskrævende at flytte dem til den rette placering på et givent drev?

Hvis du har mange drev og et større virvar af mapper, er der god chance for, at du vil svare ja til ovenstående. I så fald vil dette download-tip potentielt blive modtaget med kyshånd, for det er virkelig i stand til at barbere meget unødig tid af de daglige filoperationer.

Alsidigt

Forestil dig, at du har en filmtrailer liggende på dit skrivebord, som du gerne vil have flyttet til dit d-drev; med DropIt er det eneste, du skal gøre, at trække filen over på DropIt-ikonet på dit skrivebord, hvorefter filen bliver dirigeret hen til en destination, du har defineret på forhånd.

Efterfølgende vil du måske gerne udpakke en zip-fil, der befinder sig i din downloadmappe, med skrivebordet som slutdestination. Med DropIt kan du nøjes med at gribe om musen og trække zip-filen ind på programikonet på skrivebordet - og vupti: Som med et trylleslag er den komprimerede fil nydeligt udpakket på dit skrivebord.

Det lille DropIt-ikon på skrivebordet gør det ganske enkelt muligt at opstille en række regler, der passer til netop dit brugsmønster.

Hvis du henter en fil, der er af typen jpg, png eller gif, kan du eksempelvis vælge, at DropIt skal flytte filen til Windows' billedmappe. Eller hvis en tekstfil indeholder et bestemt nøgleord, skal det placeres i en given mappe.

Sølle to megabyte

I skrivende stund kan programmet reelt udføre seks operationer: flytte, kopiere, komprimere, udpakke/dekomprimere, åbne med, slette og ekskludere filer.

Det kan tage et kort øjeblik at få styr på, hvordan du opretter associationer og regler i selve programmet, men det er værd at sætte sig ind i, da tidsbesparelsen efterfølgende kan være mærkbar.

Det gratis program er kompatibelt med Windows XP, Vista og 7 og fylder kun to megabyte.

Læs mere om og hent DropIt her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere