Artikel top billede

Nokia går på storindkøb af apps til sine smartphones

Nokia har indgået storaftale om levering af mere end 300 apps til selskabets smartphones.

Computerworld News Service: Nokia har indgået en aftale med Polar Mobile om udgivelse af mere end 300 mobile applikationer til smartphones fra Nokia.

De inkluderer de kommende modeller, der over de næste 12 måneder skal baseres på Windows Phone.

Det første sæt med 50 applikationer til Nokias Symbian-baserede smartphones vil blive gjort tilgængeligt via Ovi Store i næste måned. 

Der er dog intet nyt om, hvornår de første applikationer til de kommende Windows Phone-baserede smartphones være tilgængelige.

Flere telefoner på vej

Administrerende direktør for Nokia, Stephen Elop, har dog næsten lovet, at de første telefoner vil komme i handlen inden udgangen af i år og vil blive fulgt af flere produkter i løbet af 2012.

Polar Mobile hjælper indholdsbaserede forretninger med at lancere mobile applikationer, som virker på tværs af alle typer smartphones.

Partnerskabet med Nokia vil inkludere applikationer fra den indonesiske avis Kompas, det New York-baserede Advertising Age, den canadiske avis Globe and Mail, Shanghai Daily og 7DAYS, som har base i De Forenede Arabiske Emirater.

Indtil videre har Polar Mobile udsendt mere end 1.200 mobile applikationer for mere end 300 mediebrands i 10 lande, heriblandt magasiner, aviser, tv-selskaber og online-portaler inden for sport, nyheder, underholdning og livsstil.

Kundelisten inkluderer blandt andet CBS Sports, GQ, Variety, Time og Vogue, står det på virksomhedens egen hjemmeside.

Nokia opruster på udviklersiden, mens virksomheden forbereder sig på salget af store mængder Windows Phone-baserede smartphones næste år.

Under Mobile World Congress, som finder sted i Barcelona i slutningen af februar, planlægger virksomheden et 2300 kvadratmeter stort udstillingsområde ved App Planet, som er en separat del af eventen, der fokuserer på applikationsudvikling.

Oversat af Marie Dyekjær Eriksen




IT-JOB

IT & Co ApS

IT-tekniker

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Service Line Specialist – EPS – SAP
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 og Compliance

På denne dag får du indsigt i, hvilke metodikker og løsninger, der får enderne til at mødes i en verden med stadig skrappere regulatoriske krav til sikkerhed – hvilket f.eks. det kommende NIS2-direktiv er udtryk for – samt kunders og myndigheders forventninger til din compliance.

04. juni 2024 | Læs mere


Digitaliseringsledelse 2024 - Sådan indtager du rollen som udviklingsdirigent

Vi dykker ligeledes med i, hvordan du i praksis skaber en hurtig og effektiv udviklingsorganisation trods legacy, siloer og digital gæld. Samt hvordan du bygger bro mellem teknologi, data, kunder, effektive processer og nye ideer. Vel at mærke samtidig med, at både forretningen og andre interne stakeholders har en liste over forventninger, der vokser hurtigere end dit budget.

04. juni 2024 | Læs mere


Årets CIO 2024

Vi skal finde Årets CIO 2024 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO.

06. juni 2024 | Læs mere