Googles værktøjslinje nu også til Firefox

Søgemaskinen Google præsenterer nu sin browserværktøjslinje i en ny version til brugere af Mozilla Firefox.

Hidtil har Googles browserværktøjslinje, passende døbt »Google Toolbar«, kun været tilgængelig for brugere af Microsofts Internet Explorer. Men nu kan Firefox-brugere også få lov at smage på kagen. Google præsenterer nemlig nu en ny udgave af værktøjslinjen til Firefox-browseren.

En hurtig test af værktøjslinjen viser, at Google Toolbar til Firefox i store træk har de samme funktioner, som Internet Explorer-tvillingen. Dog er blokering af popup-vinduer ikke inkluderet i Firefox-versionen, hvilket dog også ville være omsonst, da Firefox i forvejen har denne funktion indbygget.

Som en særlig foræring til Firefox-brugerne inkluderer værktøjslinjen også to udvidelser til browseren, »Google Suggest for Firefox« og »Google Send to Phone«. Den første udvider søgningen, så den forsøger at gætte på, hvad man vil søge på, mens man skriver. Den anden udvidelse gør det muligt at sende tekstbeskeder eller uddrag af hjemmesider til mobilnumre. Desværre kun til amerikanske mobiler.

Tidligere har brugere af Firefox kunne vælge Google Toolbar-klonen »Googlebar«, som browserudvidelse, men nu kan de altså også få »the real deal«.

MozillaZine oplyser, at Googles værktøjslinje til Firefox kan fås på en række sprog, dog ikke dansk. Den er kompatibel med Firefox 1.0 og højere og kan køre på Windows XP, Windows 2000 med Service Pack 3 installeret, Mac OS X 10.2 og højere og Red Hat Linux 8.0. De to browserudvidelser er kun tilgængelige på engelsk.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 og Compliance

På denne dag får du indsigt i, hvilke metodikker og løsninger, der får enderne til at mødes i en verden med stadig skrappere regulatoriske krav til sikkerhed – hvilket f.eks. det kommende NIS2-direktiv er udtryk for – samt kunders og myndigheders forventninger til din compliance.

04. juni 2024 | Læs mere


Digitaliseringsledelse 2024 - Sådan indtager du rollen som udviklingsdirigent

Vi dykker ligeledes med i, hvordan du i praksis skaber en hurtig og effektiv udviklingsorganisation trods legacy, siloer og digital gæld. Samt hvordan du bygger bro mellem teknologi, data, kunder, effektive processer og nye ideer. Vel at mærke samtidig med, at både forretningen og andre interne stakeholders har en liste over forventninger, der vokser hurtigere end dit budget.

04. juni 2024 | Læs mere


Årets CIO 2024

Vi skal finde Årets CIO 2024 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO.

06. juni 2024 | Læs mere