Web-guiden uge 4 - Bidlet

Navn: Bidlet


Adresse: http://www.bidlet.dk


Emne: Auktion


Beskrivelse: Bidlet er en af mange nye auktionstjenester, hvor der kan bydes på forbrugsgoder indenfor forskellige kategorier. Det unikke ved Bidlet er, at alle priser starter ved 1 kr. Slutprisen er i sagens natur et godt stykke derover, men ifølge Bidlet slutter mange handler under udsalgsprisen. Det skal selvfølgelig tages med forbehold, og det kan altid betale sig at tjekke priserne hos flere forretninger, inden man afgiver sit bud hos Internet-auktionstjenester som denne. Det danske Bidlet A/S er et datterselskab af svenske Bidlet AB, der ejes af Aftonbladet og SBS.


Design: Bidlet bruger frames til at minimere download-tiden. Designet er flot med klare farver og tydelige knapper, og de fleste produkter er ledsaget af illustrationer. Allerede fra forsiden kan man starte en søgning efter en bestemt auktion, eller klikke sig vej gennem de syv produktkategorier.


Opdatering: I sagens natur er Bidlet et meget dynamisk websted, hvor auktioner konstant tilføjes og fjernes. Under "Auktioner, der lukker i denne time" har man muligheden for at afgive et sidste bud - og måske gøre en god forretning.


Links: Der linkes direkte til Bidlet's søster-sites i Sverige, Norge, Finland, England og Tyskland.


Omfang: De syv produktkategorier er Data og IT, Hus og Hjem, Hifi, Tv og Video, Ure & Smykker, Børn, Leg & Spil, Sport & Fritid og Ferie & Rejser. Bidlet fortæller, at man på længere sigt vil have 1.000 auktioner igang samtidig, og regner med at kunne tilbyde flere tusinde forskellige varer hver uge. Den enkelte auktion består af 1-10 enheder af samme produkt. Bidlet beskriver sortimentet som en blanding af restvarer, nye modeller samt almindelige varer, som man kan finde i enhver butik. Leveringstiden opgives til ca. 10 arbejdsdage.


Samlet vurdering: Bidlet er en teknisk gennemført Internet-tjeneste, der indeholder alle de funktioner, som man efterspørger på et auktionssite. Et mere interessant spørgsmål er naturligvis, om man faktisk kan spare noget på at handle hos sitet. Vi har undersøgt priserne på nogle af de udbudte produkter. En 3Com Palm Pilot V med 2 MB har i skrivende stund trukket 2.440 kr. som det højeste bud - andetsteds fandt vi den håndholdte computer til 3.245 kr. På 128 MB 100 MHz SDRAM er det højeste bud 1.050 kr. - hos en pc-forhandler på Nettet kostede en tilsvarende mængde RAM 1.263 kr. Et Creative SoundBlaster Live! Player Lydkort blev fredag solgt for 756 kr. Det samme kort uddybes i skrivende stund hos en hardware-forretning på Internet for 1.388 kr.


Så der er ingen tvivl om, at der er penge at spare - men det kan anbefales at benytte en af de mange prissammenligningstjenester på Internet for at danne sig et overblik over priserne andetsteds, inden man kaster sig ud i auktionen.




    Brancheguiden
    Brancheguide logo
    Opdateres dagligt:
    Den største og
    mest komplette
    oversigt
    over danske
    it-virksomheder
    Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
    Itm8 | IT Relation A/S
    Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

    Nøgletal og mere info om virksomheden
    Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

    Kommende events
    NIS2 og Compliance

    På denne dag får du indsigt i, hvilke metodikker og løsninger, der får enderne til at mødes i en verden med stadig skrappere regulatoriske krav til sikkerhed – hvilket f.eks. det kommende NIS2-direktiv er udtryk for – samt kunders og myndigheders forventninger til din compliance.

    04. juni 2024 | Læs mere


    Digitaliseringsledelse 2024 - Sådan indtager du rollen som udviklingsdirigent

    Vi dykker ligeledes med i, hvordan du i praksis skaber en hurtig og effektiv udviklingsorganisation trods legacy, siloer og digital gæld. Samt hvordan du bygger bro mellem teknologi, data, kunder, effektive processer og nye ideer. Vel at mærke samtidig med, at både forretningen og andre interne stakeholders har en liste over forventninger, der vokser hurtigere end dit budget.

    04. juni 2024 | Læs mere


    Årets CIO 2024

    Vi skal finde Årets CIO 2024 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO.

    06. juni 2024 | Læs mere