Crystal Limited Edition Xbox

I løbet af det tidlige forår sender Microsoft en specialudgave af Xbox konsollen på gaden.

I løbet af det tidlige forår sender Microsoft en specialudgave af Xbox konsollen på gaden. Det er den gennemsigtige udgave, Crystal Limited Edition Xbox, samt nye, gennemsigtige controllers der matcher designet.

Microsoft solgte sidste år 3,7 millioner eksemplarer af Xbox og har sat sig på en solid andenplads på konsolmarkedet, kun overgået af Sony's Playstation 2.

Godt salg af populære spil som Project Gotham Racing 2, Top Spin, Crimson Skies, Need for Speed: Underground og Star Wars: Knights Of The Old Republic skabte grobunden for væksten.

Også Xbox Live er kommet fornuftigt fra start. Der er nu godt 100.000 europæiske medlemmer af tjenesten, som er tilgængelig i 14 europæiske lande. På verdensplan er der 750.000 medlemmer, så det skulle være muligt at finde nogen at spille mod.

Prisen for den gennemsigtige Xbox er 1.599 kr.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 og Compliance

På denne dag får du indsigt i, hvilke metodikker og løsninger, der får enderne til at mødes i en verden med stadig skrappere regulatoriske krav til sikkerhed – hvilket f.eks. det kommende NIS2-direktiv er udtryk for – samt kunders og myndigheders forventninger til din compliance.

04. juni 2024 | Læs mere


Digitaliseringsledelse 2024 - Sådan indtager du rollen som udviklingsdirigent

Vi dykker ligeledes med i, hvordan du i praksis skaber en hurtig og effektiv udviklingsorganisation trods legacy, siloer og digital gæld. Samt hvordan du bygger bro mellem teknologi, data, kunder, effektive processer og nye ideer. Vel at mærke samtidig med, at både forretningen og andre interne stakeholders har en liste over forventninger, der vokser hurtigere end dit budget.

04. juni 2024 | Læs mere


Årets CIO 2024

Vi skal finde Årets CIO 2024 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO.

06. juni 2024 | Læs mere