Fladskærme er årets julegave

Det ventes at forbrugerelektronik og især fladskærms-fjernsyn bliver årets hit under juletræet.

Branchen Forbrugerelektronik forventer at fladskærms-fjernsyn i enten plasma- eller lcd-udgaver bliver årets julegavehit. Det skriver Jyllands-Posten. Det samlede salg af flade fjernsyn forventes at runde 400.000 i det indeværende år, og allerede til næste år vil de gamle billedrørsfjernsyn helt være forsvundet fra butikkerne.

»Salget af fladskærme går strygende, og de er så efterspurgte, at vi betegner dem som årets julegave. Ikke fra person til person, men som en gave til hele familien,« siger Allan Bugge, direktør i Branchen Forbrugerelektronik, til avisen.

Et andet stort gavehit ventes at blive mp3-afspillere som Creatives Zen og Apples iPod. I 2004 blev der solgt 250.000 digitale musikafspillere i Danmark, men i år ventes salget at blive tre eller fire gange større.

De samlede indtægter fra salget af forbrugerelektronik ventes at lande på syv milliarder kroner i 2005. Det er 10 procent mere end sidste år.

»Der er kommet mange spændende nyheder inden for vores segment. Plasma- og lcd-fjernsyn, den nye Xbox 360, og i det hele taget hele spilområdet gør, at vi oplever stor interesse for produktområdet,« siger økonomidirektør Klaus Vestergaard i Merlin til Jyllands-Posten.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 og Compliance – i en verden med stadig skrappere regulatoriske krav

På denne dag får du indsigt i, hvilke metodikker og løsninger, der får enderne til at mødes i en verden med stadig skrappere regulatoriske krav til sikkerhed – hvilket f.eks. det kommende NIS2-direktiv er udtryk for – samt kunders og myndigheders forventninger til din compliance.

04. juni 2024 | Læs mere


Digitaliseringsledelse 2024 - Sådan indtager du rollen som udviklingsdirigent

Vi dykker ligeledes med i, hvordan du i praksis skaber en hurtig og effektiv udviklingsorganisation trods legacy, siloer og digital gæld. Samt hvordan du bygger bro mellem teknologi, data, kunder, effektive processer og nye ideer. Vel at mærke samtidig med, at både forretningen og andre interne stakeholders har en liste over forventninger, der vokser hurtigere end dit budget.

04. juni 2024 | Læs mere


Årets CIO 2024

Vi skal finde Årets CIO 2024 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO.

06. juni 2024 | Læs mere