Gennembrud for flade fjernsyn

De flade fjernsyn kan få det endelige gennembrud i år. Samsung og LG Philips har indviet nyt kæmpefabrikker til LCD-skærme.

Det ventes at salget af LCD-TV-skærme vil stige med 39 procent i år og runde en global omsætning på næsten 210 milliarder kroner. Samsung og LG Philips har reageret på den stigende efterspørgsel ved at indvie deres nye kæmpefabrikker flere måneder tidligere end planlagt. Det skriver Berlingske Tidende.

Samsungs nye fabrik skulle først være startet til april, men produktionen er allerede begyndt. I første omgang skal der produceres 45.000 flade fjernsyn om måneden på fabrikken, der har kostet 26 mia. kroner.

LG Philips har også startet produktion på sin nye kæmpefabrik og regner med at kunne fremstille 90.000 skærme hver måned, når fabrikken har nået sin fulde kapacitet.

Det er ikke mindst VM i fodbold til sommer, der forventes at skabe øget efterspørgsel efter fladskærms-tv. Det forventes at salget af plasmaskærme vil stige med 14 pct., mens omsætningen med de traditionelle billedrørs-modeller vil falde med 15 pct.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 og Compliance – i en verden med stadig skrappere regulatoriske krav

På denne dag får du indsigt i, hvilke metodikker og løsninger, der får enderne til at mødes i en verden med stadig skrappere regulatoriske krav til sikkerhed – hvilket f.eks. det kommende NIS2-direktiv er udtryk for – samt kunders og myndigheders forventninger til din compliance.

04. juni 2024 | Læs mere


Digitaliseringsledelse 2024 - Sådan indtager du rollen som udviklingsdirigent

Vi dykker ligeledes med i, hvordan du i praksis skaber en hurtig og effektiv udviklingsorganisation trods legacy, siloer og digital gæld. Samt hvordan du bygger bro mellem teknologi, data, kunder, effektive processer og nye ideer. Vel at mærke samtidig med, at både forretningen og andre interne stakeholders har en liste over forventninger, der vokser hurtigere end dit budget.

04. juni 2024 | Læs mere


Årets CIO 2024

Vi skal finde Årets CIO 2024 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO.

06. juni 2024 | Læs mere