Juletips #15 - Nye øjne til gamere

Hele december deler vi gratis programmer og tips.

Det gælder om at være hurtig på tasterne, når man spiller de fleste first person shooter-spil. Men det skader heller ikke, at have "udstyret" i orden.

For eksempel er det godt at have de rette skærmindstillinger.

Til det formål kan man bruge programmet GammaFix. Her er der overskuelig mulighed for at justere på de vigtigste grafiske indstillinger.

For eksempel er der ofte mørke rum og gange i fps-spil, hvor det kan være svært at se fjenden. Det kan afhjælpes ved at pille ved skærmens gamma/brightness-indstillinger med genvejstaster i løbet af selve spillet.
Den danske udvikler understreger, at programmet er lovligt at bruge i de fleste e-sports-ligaer i verden, så man snyder ingen ved at forbedre sine egne chancer en smule.

Der findes både en "light" og komplet version af programmet, men de er begge gratis. Det danskudviklede program baserer sig på donationer fra tilfredse brugere. GammaFix fungerer på Windows XP, Vista og Windows 7.

 

 

--- ComON vil gerne bidrage til den gavmilde julemåned og samle redaktionens og læsernes bedste tip til online værktøj, genvejstaster og gratis programmer. Hver dag frem til juleaften finder du et tip her på siden. Har du tilføjelser til dagens tip – eller ligger du inde med andre programmer og fif, så send dem til os (email-link) – eller efterlad en kommentar under artiklen i kommentarfeltet.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 og Compliance

På denne dag får du indsigt i, hvilke metodikker og løsninger, der får enderne til at mødes i en verden med stadig skrappere regulatoriske krav til sikkerhed – hvilket f.eks. det kommende NIS2-direktiv er udtryk for – samt kunders og myndigheders forventninger til din compliance.

04. juni 2024 | Læs mere


Digitaliseringsledelse 2024 - Sådan indtager du rollen som udviklingsdirigent

Vi dykker ligeledes med i, hvordan du i praksis skaber en hurtig og effektiv udviklingsorganisation trods legacy, siloer og digital gæld. Samt hvordan du bygger bro mellem teknologi, data, kunder, effektive processer og nye ideer. Vel at mærke samtidig med, at både forretningen og andre interne stakeholders har en liste over forventninger, der vokser hurtigere end dit budget.

04. juni 2024 | Læs mere


Årets CIO 2024

Vi skal finde Årets CIO 2024 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO.

06. juni 2024 | Læs mere