Gældsplaget hosting-firma får tilført millioner

It-matadoren Ib Kunøe poster 39 millioner kroner i det gældsplagede hostingselskab Mondo.

En kapitalindsprøjtning skal rette op på gælden i hostingsselskabet Mondo og gøre det underskudsplagede selskab i stand til at vokse på trods af den økonomiske afmatning.

Mondo får tilført 14 millioner kroner fra Ib Kunøes Consolidated Holding og konverteret gæld for omkring 25 millioner kroner til Consolidated Holding og Gaardboe Holding.

Ib Kunøe, der er bestyrelsesformand i Mondo, siger til Computerworld, at den finansielle situationen i Mondo er blevet værre, end han forventede, da han gik ind i selskabet for et år siden. Men han understreger, at han tror på, at virksomheden kan komme på ret kurs.

»Jeg har allerede investeret 38 millioner i Mondo. Skulle jeg have taget tabet, så skulle jeg have gjort det nu. Men det gør jeg ikke, for det er en god virksomhed,« siger Ib Kunøe. Han tror på, at Mondo kommer ud af 2009 med et overskud, hvis virksomheden forstår at udnytte finanskrisen.

»Finanskrisens fokus på effektivisering og besparelser i it-udvikling og drift kan give Mondo en stærk markedsmæssig position. Med den ændrede kapitalstruktur, giver vi Mondo muskler til at agere offensivt i markedet,« siger Ib Kunøe til Computerworld.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere


Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere