Skriv notater på din E-reader

E Ink Corporation har lavet en elektronisk skærm, der både fungerer som papir og notesblok.



E Ink producerer allerede nu elektroniske papir displays (EPD) til forskellige virksomheder som Amazon, Casio, Citizen, Hitachi, Samsung og Sony. Deres seneste prototype er et elektronisk papir på 9,7 tommer - Broadsheet AM300.

Elektronisk papir har i virkeligheden intet med papir at gøre. Der er tale om et display, som efterligner papirets udseende. Fordelen er at det har en høj kontrasts, der kan læses under alle forhold, selv i direkte sollys. Og så er denne type displays jo langt mere fleksible end almindeligt papir.

E Inks prototype på det store display kan bruges til at vise tekst og billeder, så man samler sine bøger, aviser og dokumenter på et sted. Ved hjælp af en medfølgende pen, kan Broadsheet AM300 endda bruges til at skrive notater på.



En traditionel skærm vil kunne gøre det samme og endda med flere farver. Men det elektroniske papir har den energimæssige kæmpefordel, at teksten bliver stående på siden, når man har opdateret den. Man bruger altså kun energi, mens man henter indhold fra hukommelsen til displayet, og så bliver indholdet stående på siden uden at bruge noget strøm overhovedet. Genialt.
Det betyder, at sådan en enhed vil kunne få en ufattelig lang batterilevetid. Tænk bare på hvor længe en fjernbetjening til et tv holder, selv om man bruger den hele tiden.

E Ink laver kun displayet, så det er op til producenterne, hvornår vi får produkter med denne skærm. Men allerede fra slutningen af denne måned kan virksomhederne få fat på Broadsheet AM300, så de kan udvikle deres egne produkter.




IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere


Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere