Nyt B&O fjernsyn til 800.000 kroner

B&O satser benhårdt på, at de rige ikke er i finanskrise. Struervirksomhedens nye fjernsyn koster 800.000 kroner. Til gengæld er det 103 tommer og kun 18 sekunder om at tænde.



Hvis man ikke ved, hvad man skal bruge en lille million til, så er B&O klar med et bud. Deres nyeste plasma fjernsyn koster 800.000 kroner. Men så følger der også en fod, der kan dreje med. Hvis man vil nøjes med at hænge det på væggen, så slipper man med 650.000 kroner, oplyser B&Os informationschef til Børsen. Det er dog uklart om det er med eller uden moms.

Det er dog intet under, at foden koster 150.000 kroner i sig selv. Den kan nemlig både vippe og dreje og hæve og sænke.

På trods af, at B&O er midt i en omfattende krise, der har ført til en udvidelse af antallet af aktier for at skaffe penge, så betragter Struer-folkene sig stadig som leder af verdensmarkedet.

"BeoVision 4 er ikke kun et fremragende luksusfjernsyn, det er også et fuldkomment unikt koncept. Det sender et stærkt brand-signal og cementerer Bang & Olufsens position som den førende audio-video-producent på verdensmarkedet," fortæller adm. direktør Karl Kristian Hvidt Nielsen i en pressemeddelelse.

Når fjernsynet er slukket, sænker standen det ned mod gulvet, så det ikke virker så voldsomt i stuen. Når man tænder det igen starter en kædereaktion af begivenheder. Først bliver skærmen hævet til den ønskede højde, samtidig kommer en centerhøjtaler til syne under skærmen og til sidst går tæppet til side på skærmen, så man kan se hvad Aftenshowet byder på. Det hele tager kun 18 sekunder, fremhæver B&O. Det modsatte sker, når man er færdig med at se Søren Ryges oplevelser i haven.

Man kan tilslutte 14 BeoLab højttalere til fjernsynet. Det er en lille ekstra udgift på 350.000 kroner.

Tekniske specifkationer
# Full HD-skærm (1920 × 1080) og integreret DVB-HD-modul, som kan modtage digitale programmer i MPEG2- og MPEG4-format i High Definition-kvalitet.
# Den anerkendte videoplatform BeoSystem 3.
# Betjenes af Beo5, som konfigureres individuelt til brugeren.
# Motordrejestand, som løfter, drejer og vipper skærmen.
# Skræddersyet BeoLab 10 højttaler med patenteret Acoustic Lens Technology, som håndterer retningsvirkning og spredning af diskanten, så den oprindelige klang gengives så nøjagtigt som muligt - i ét stort sweet spot, som fylder hele rummet.
# Advanced Surround Sound.
# Automatic Colour Management, en patenteret Bang & Olufsen teknologi, justerer plasmaskærmens farvetemperatur for at kompensere for den ældning, der gør billedet mere og mere gulligt.
# Automatic Picture Control, som automatisk overvåger lysforholdene i rummet og tilpasser billedet derefter.
# VisionClear, en række avancerede teknologier, som justerer billedet løbende, så det hele tiden fremstår optimalt.
# Antirefleksbehandlet højkontrastskærm, som er skabt til at gøre selv almindelige dagsudsendelser til en både behagelig og knivskarp oplevelse.
# Elektroniske gardiner, som er en Bang & Olufsen specialitet, der giver en unik biografstemning.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere


Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere