No Wires Needed lancerer 11Mbps trådløse netværks-løsninger

No Wires Needed har lanceret den første serie af produkter til trådløst 11Mbps LAN. Produkterne følger den internationale IEEE 802.11 standard, der sikrer kompatibilitet med andre udbyderes trådløse netværksprodukter. De nye produkter kommer på markedet i juli og forhandles i Danmark af NetDesign. Produktserien omfatter Swallow 1100 PCMCIA, et trådløst PC-kort til bærbare computere, Falcon 1100 ISA, et ISA-kompatibelt netværkskort, Pelican 1100, en radiobaseret hub til printere, arbejdsstationer og øvrigt Ethernet-forbundet udstyr, og Parrot 1100 Access Point, som trådløst forbinder Swallow, Falcon og Pelican til det kablede netværk. Endelig findes to trådløse bridges, WB-S1100 og WB-C1100, som sørger for den trådløse LAN-til-LAN dataoverførsel udendørs.

No Wires Needed har i samarbejde med et hollandsk Linux-firma udviklet en driver, som gør det muligt at anvende netværksprodukterne under styresystemet Linux.




    Brancheguiden
    Brancheguide logo
    Opdateres dagligt:
    Den største og
    mest komplette
    oversigt
    over danske
    it-virksomheder
    Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
    KEYBALANCE A/S
    Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

    Nøgletal og mere info om virksomheden
    Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

    Kommende events
    Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

    Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

    04. april 2024 | Læs mere


    EA Excellence Day

    Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

    16. april 2024 | Læs mere


    IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

    På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

    18. april 2024 | Læs mere