Lydkort indbygget i USB-stik

Schweitziske Microna lancerer under CeBIT messen verdens mindste lydkort. Kortet er intregreret i et USB-plugin.

Verdens mindste lydkort møder omverdenen under CeBIT messen i Hannover. Det er firmaet Micronas fra Schweitz, der præsenterer dimsen. Micronas vil dog ikke præsentere kortet som et lydkort, men derimod som en kontaktkomponent til headsets, skriver norske digi.no.

Et headset med dette USB-plugin vil være fuldstændig uafhængig af et eventuelt analogt lydkort i pc'en eller den terminal, den kobles til. Lydkortet kan tilsluttes ethvert USB-stik, og vil automatisk bleve genkendt af alle nyere styresystemer.

USB lydkortet er baseret på Micronas egen USB Audio chip, der har det uvenlige navn UAC355xB. Chippen fylder 9 x 9 milimeter - og hele USB lydkortet kan produceres for under 10 dollar, skriver Micronas.

Link:

  • Micronas



  • Brancheguiden
    Brancheguide logo
    Opdateres dagligt:
    Den største og
    mest komplette
    oversigt
    over danske
    it-virksomheder
    Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
    TIETOEVRY DENMARK A/S
    Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

    Nøgletal og mere info om virksomheden
    Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

    Kommende events
    Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

    På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

    29. maj 2024 | Læs mere


    Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

    Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

    30. maj 2024 | Læs mere


    Roundtable: Vend dine it-strategiske valg med andre it-ledere

    Kravene klare: Som digital leder skal du både have et stærkt bud på fremtidens digitale forretning og et fuldt overblik over hvordan du kommer derhen. Noget som blandt andet CIO og koncerndirektør hos Topdanmark Kasper Tjørntved Davidsen har slået fast over for Computerworld - og hvorfor Topdanmark nu både investerer i ny mainframe og satser stærkt på AI-løsninger.

    30. maj 2024 | Læs mere