Artikel top billede

It-afdelingen kan fjernstyre USB-nøgler

It-afdelingen bestemmer centralt, hvem der kan bruge ny USB-nøgle fra Kingston.

USB-nøgler er smarte og mobile, men de har også skabt en stor usikkerhed i firmaer, hvor kritisk data går tabt, når medarbejderne smider nøglerne væk.

Kingston forsøger at komme problemet til livs med den seneste udgave af USB-nøglen DataTraveler 4000.

Den seneste udgave har efternavnet "Managed (DT4000-M)", der betyder, at it-afdelinger centralt kan beslutte, hvem der skal have adgang til data. DT4000-M er certificeret efter krypteringsstandarden FIPS140-2 og indeholder softwaren SafeConsole, hvor it-administratorer kan konfigurere adgangen og lave lockdown af stjålne nøgler.

"Det er den første USB-nøgle med et sikkert FIPS-drev, som kan administreres og drevet er klar til virksomheder. Og det endda til en god pris og en brugervenlighed, der gør at medarbejdere hurtigt vil tage dem til sig. DT4000-M er 100 procent sikker og kan styres 100 procent," siger Anders Kjellander, Chief Security Office, BlockMaster

Blockmaster peger i en undersøgelse på, at en ud af 10 medarbejdere hvert år taber en USB-nøgle med vigtigt materiale fra deres virksomhed. Læs mere hos Kingston.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 og Compliance

På denne dag får du indsigt i, hvilke metodikker og løsninger, der får enderne til at mødes i en verden med stadig skrappere regulatoriske krav til sikkerhed – hvilket f.eks. det kommende NIS2-direktiv er udtryk for – samt kunders og myndigheders forventninger til din compliance.

04. juni 2024 | Læs mere


Digitaliseringsledelse 2024 - Sådan indtager du rollen som udviklingsdirigent

Vi dykker ligeledes med i, hvordan du i praksis skaber en hurtig og effektiv udviklingsorganisation trods legacy, siloer og digital gæld. Samt hvordan du bygger bro mellem teknologi, data, kunder, effektive processer og nye ideer. Vel at mærke samtidig med, at både forretningen og andre interne stakeholders har en liste over forventninger, der vokser hurtigere end dit budget.

04. juni 2024 | Læs mere


Årets CIO 2024

Vi skal finde Årets CIO 2024 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO.

06. juni 2024 | Læs mere