Nu sælger Fullrate også tv

Ingen Viasat-programmer - men porno.

Som ComON kunne skrive i sidste måned, har Fullrate i årets første måneder testet et nyt tv-produkt. Det er nu tilgængeligt for alle.

Fullrate kan fejre påske med et nyt produkt på hylden. En tv-pakke med 22 programmer, som leveres via den bredbåndsforbindelse fra selskabet, som er en forudsætning for at købe tv-pakken.

Prisen for tv-pakken blev som lovet under 200 kroner; nemlig 179 kroner. Dertil skal man dog lægge etableringsomkostning på 199 kroner og minimum 199 kroner om måneden, som er prisen på en 10 mbit/s-linje, som er nødvendig for at vise signalet med en høj kvalitet.

Ekstra tv-bokse koster cirka 400 kroner, hvis signalet skal vises på flere skærme.

Fullrates direktør Peter Mægbæk har tidligere fortalt, at det har ikke været muligt for Fullrate at få kanaler fra Viasat med i pakken. Årsagen til, at TV3 og TV3+ er fraværende, er, at det ville gøre pakken for dyr. Men i fraværet af Viasat har Fullrate forsøgt at sammensætte en pakke, der appelerer til alle men primært hovedmålgruppen af mænd mellem 25 og 45 år. Derfor kan man finde programmer som Discovery, Eurosport, TV2 Zulu, TV2 News og ikke mindst erotikkanalen Blue Hustler. Se mere hos Fullrate.dk.

Der er ikke nogen HD-kanaler eller mulighed for at sammensætte kanaler på alternative måder. I øjeblikket er der kun den ene tv-pakke at vælge mellem. Men sortimentet i den kan ændre sig løbende.

"Det skal selvfølgelig tilpassse over tid efter kundernes behov," siger administrerende direktør Peter Mægbæk
 

Film for én krone

Sammen med tv-pakken går Fullrate også ind på et andet marked: Video on demand. Udlejningen af ældre titler og premierefilm ligger i samme leje som hos søsterfirmaet YouSee og konkurrenter som Voddler, Headweb og ViaPlay.dk. Det vil sige mellem 39 og 49 kroner per streamet film.

Fullrate forsøger at skille sig en anelse ud ved at sælge tre udvalgte film hver torsdag, der kun koster én krone, og ved at sælge filmpakker, så man for eksempel kan se alle Stieg Larsson-filmene for en films pris.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere