Visma-gigant køber sig stor i Danmark

Amesto Solutions opkøber danske Competence, og sætter sig samtidig på positionen som den største Vismaforhandler i Norden. Opkøbet giver en hjælpende kapitalindsprøjtning til Competences ambitiøse vækstplaner.

Norske Amesto Solutions A/S har opkøbt Competence ApS, og bliver dermed Nordens største forhandler af ERP-systemet Visma.

Ambitionen er nu at blive endnu større i Danmark. Der er allerede ansat fem nye medarbejdere, og efter sommerferien kommer flere til. Målet er at øge omsætningen med 50 procent i det igangværende regnskabsår.

»Visma har mellem 40 og 50 procent af markedet i Norge, så vi ser store muligheder for at vokse os større,« siger det tidligere Competences administrerende direktør Stefan Kausgaard.

Opkøbet kommer som en hjælpende hånd til Competence, selvom Stefan Kousgaard langt fra vil betegne virksomheden som nødlidende.

»Vi havde brug for hjælp til at udvikle virksomheden, og vi havde brug for kapital til at gøre det,« forklarer han.

Begge dele havde Amesto Solutions, der selv lige har været igennem en voldsom ekspansion. Dermed sad ledelsen og bestyrelsen med en stor viden, som Competence kan nyde godt af, mener Stefan Kousgaard.

For Amesto Solution er Competence instrumentet til at komme ind på det danske marked. Hugo Stellberg, koncernchef i Amesto Solutions, fortæller, at flere kunder har efterspurgt, at de var til stede.

Næste skridt for Amesto Solutions bliver at indtage Sverige.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 og Compliance

På denne dag får du indsigt i, hvilke metodikker og løsninger, der får enderne til at mødes i en verden med stadig skrappere regulatoriske krav til sikkerhed – hvilket f.eks. det kommende NIS2-direktiv er udtryk for – samt kunders og myndigheders forventninger til din compliance.

04. juni 2024 | Læs mere


Digitaliseringsledelse 2024 - Sådan indtager du rollen som udviklingsdirigent

Vi dykker ligeledes med i, hvordan du i praksis skaber en hurtig og effektiv udviklingsorganisation trods legacy, siloer og digital gæld. Samt hvordan du bygger bro mellem teknologi, data, kunder, effektive processer og nye ideer. Vel at mærke samtidig med, at både forretningen og andre interne stakeholders har en liste over forventninger, der vokser hurtigere end dit budget.

04. juni 2024 | Læs mere


Årets CIO 2024

Vi skal finde Årets CIO 2024 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO.

06. juni 2024 | Læs mere