Mira Data forlænger betalingsstandsning

Distributøren Mira Data har bedt om yderligere ro fra kreditorerne, og har forlænget betalingsstandsningen frem til starten af februar.

Den nordjyske distributør Mira Data A/S, der gik i betalingsstandsning tilbage i maj, har endnu engang forlænget betalingsstandsningen. Mira Datas advokat Pernille Bloch bekræfter overfor CRN, at Mira Data for anden gang har fået forlænget den aktuelle betalingsstandsning, denne gang til 8. februar. Derudover ønsker hun ikke at kommentere yderligere på virksomhedens tilstand, af hensyn til sin tavshedspligt.

En betalingsstandsning løber over tre måneder, og kan forlænges i op til et år i alt. Mira Datas kreditorer må altså muligvis vente til maj på at få vished om Mira Datas fremtid.

Mira Datas direktør Dan Jakobsen, der blev indsat som konstitueret direktør i foråret, ønsker ikke at udtale sig om betalingsstandsningen eller virksomhedens situation i øvrigt.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere


Roundtable: Vend dine it-strategiske valg med andre it-ledere

Kravene klare: Som digital leder skal du både have et stærkt bud på fremtidens digitale forretning og et fuldt overblik over hvordan du kommer derhen. Noget som blandt andet CIO og koncerndirektør hos Topdanmark Kasper Tjørntved Davidsen har slået fast over for Computerworld - og hvorfor Topdanmark nu både investerer i ny mainframe og satser stærkt på AI-løsninger.

30. maj 2024 | Læs mere