Zepto går udenom forhandlere

Zepto går atter udenom kanalen, når de åbner ny butik i dag. Men her slutter det ikke. Indtil videre er der planlagt yderligere 10 butikker i Norden indenfor de næste to år. Planen bliver langtfra godt modtaget i it-kanalen.

For blot en måned siden åbnede Zepto deres første Concept Store i Field's i København.

I dag åbner producenten så deres anden butik - denne gang i Fisketorvet. Og indenfor de næste to år, vil Zepto åbne 10 butikker mere i Norden.

»Det er ikke vigtigt, hvor vi placerer butikkerne geografisk, men snarere, hvor der er et flow til at holde butikkerne kørende,« siger Zeptos direktør, Lasse Frost, der dog lover butikker i Odense og Århus.

Og det slutter slet ikke her. For Zepto har allerede lagt i ovnen til at indtage resten af Europa udenom kanalen.

»Vi holder hele tiden øje med retail- og internetmarkedet. I USA har vi set, at der er mere vækst i retail end i internet. Vi håber på, at vi kan bruge den udvikling til at udvide med succes. Hvis det fortsætter sådan, kan det være, at vi etablerer os i nogle lande med retail før internet,« siger Lasse Frost.

Men at arbejde udenom den normale it-kanal er ikke populært blandt forhandlerne. Direktør for AJ-Data, Bo Anker Johanneson synes slet ikke om den tanke.

»Der er jo mange, der gerne vil det hele selv. Lige fra produktion til salg til end-user. Det synes jeg er en dårlig idé, men det må de selv om. Det betyder jo, at vi andre ikke gider at sælge eller promovere dem,« siger han.

De nye butikker skal blandt andet hjælpe til, at Zepto lever op til sine prognoser om at vækste 60 procent i 2008.




IT-JOB

IT & Co ApS

IT-tekniker

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

IAM-medarbejder

Formpipe Software A/S

Market Manager
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere


Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere