Artikel top billede

Aprilspøg fra Pc-Ware-direktør: : Ansatte skal løbe maraton

Når chefen missionerer for motion, skal man så tage ham alvorligt, når han beder de ansatte løbe en maraton?

»Jeg skal ud og løbe 100 kilometer i bededagsferien, så er det kun ret og rimeligt, at medarbejderne skal ud og løbe en maraton.« Sådan lyder det fra PC-Wares direktør Leif Carlsen. Dog med et glimt i øjet.

Som en aprilsnar har Leif Carlsen nemlig sendt en pressemeddelelse ud, hvor han kundgør, at alle medarbejdere nu skal have personlige motions- og løbemål – med ambitionen at løbe en maraton. Og at det skal indarbejdes i MUS-samtalerne.

»Nogle medarbejdere brokkede sig, og sagde, at han nu går for langt. Mens andre straks opfattede det som en aprilsnar. Det var nok fifty-fifty mellem dem, der opdagede at det var en aprilsnar og dem, der ikke gjorde,« siger Leif Carlsen.


I pressemeddelelsen lyder det blandt andet:

»Alle medarbejdere skal i form nu. Derfor indfører PC-Ware nu en ordning, hvor alle medarbejdere får personlige mål om at bringe sig i god form. Som en del af planen skal alle medarbejdere gennemføre en maraton inden udgangen af 2009.«

Men selv om det lyder voldsomt, så indrømmer Leif Carlsen, at heller ikke har været nemt for medarbejderne at gennemskue om han nu mente det alvorligt. Det er der nemlig en god grund til.

Gennem det sidste år har Leif Carlsen deltaget i et fjernsynsprogram, hvor han under vejledning fra sundhedsapostlen Chris MacDonald har ændret sin livsstil og tabt sig temmelig meget. Leif Carlsen er gået fra at veje 121 kilo til nu at veje 82,5 kilo.

»Folk, der kender mig, ved hvor meget jeg har trænet. Derfor har det ikke været helt åbenlyst, at der var tale om en aprilsnar. Det kunne godt have været sandhed,« griner Leif Carlsen.

Han indrømmer, at pressemeddelelsen var et forsøg på at få lidt pr, samtidig med at lave en god aprilsnar.

»Der er også lidt alvor i det. Vi har haft fokus på sundhed i firmaet gennem de sidste 14-15 måneder. VI har både haft spinning og yoga, som de ansatte kan deltage i – men det er dog frivilligt,« siger Leif Carlsen.

Og så er det i øvrigt sandt. Som en afslutning på tv-projektet med Chris MacDonald, så skal Leif Carlsen faktisk ud og løbe 100 kilometer i bededagsferien.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 og Compliance

På denne dag får du indsigt i, hvilke metodikker og løsninger, der får enderne til at mødes i en verden med stadig skrappere regulatoriske krav til sikkerhed – hvilket f.eks. det kommende NIS2-direktiv er udtryk for – samt kunders og myndigheders forventninger til din compliance.

04. juni 2024 | Læs mere


Digitaliseringsledelse 2024 - Sådan indtager du rollen som udviklingsdirigent

Vi dykker ligeledes med i, hvordan du i praksis skaber en hurtig og effektiv udviklingsorganisation trods legacy, siloer og digital gæld. Samt hvordan du bygger bro mellem teknologi, data, kunder, effektive processer og nye ideer. Vel at mærke samtidig med, at både forretningen og andre interne stakeholders har en liste over forventninger, der vokser hurtigere end dit budget.

04. juni 2024 | Læs mere


Årets CIO 2024

Vi skal finde Årets CIO 2024 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO.

06. juni 2024 | Læs mere