Artikel top billede

Folio 13 vil indeholde en skærm på 13,3 tommer, veje 1,5 kilo og være 1,8 centimeter tyk.

HP afslører sin første ultrabook til forretningsbrug

HP vil sælge ultrabook'en Folio som en "bro mellem ens personlige og professionelle liv", eftersom den kombinerer forbrugerprodukternes design med den sikkerhed, som forretningsfolk efterspørger.

Computerworld News Service: Hewlett-Packard har netop introduceret sin første ultrabook til forretningsbrug, med batterilevetid på ni timer, solid-state drev og en sikkerhedschip, der beskytter data i e-mail og informationer på harddisken.

Udrulningen kommer mindre end en måned efter virksomhedens udmelding om, at den helt sikkert ikke vil afvikle forretningsenheden Personal Systems Group (PSG), der står for pc'er, smartphones og tablets.

HP har tidligere talt om at evaluere mulighederne for den forretning.

I denne uge har virksomheden desuden udvidet sin ultrabærbare linje af notebook-pc'er til forbrugere med HP Pavilion dm4, inklusiv en Beats Edition.

Teknologien Beats Audio er udviklet af HP i samarbejde med kunstneren og produceren Dr. Dre og leder af Interscope Geffen A&M Records og medgrundlægger af Beats, Jimmy Lovine, fortæller virksomheden.

HP har desuden introduceret de bærbare computere Envy 15, Envy 17 og Envy 17 3D, som bliver sat til salg i USA 7. december.

Den nye ultrabook HP Folio kommer også til salg 7. december og vil koste fra godt 5.000 kroner.

Den vil indeholde en skærm på 13,3 tommer, veje 1,5 kilo og være 1,8 centimeter tyk.

HP fortæller, at den nye computer vil køre med de seneste Intel Core-processorer, dog uden at tilbyde flere detaljer end det, og at den kan konfigureres med en række Microsoft Windows 7-styresystemer, og heriblandt Windows 7 Professional.

Den inkluderer desuden et solid-state drev med 128 gigabyte storage.

Mindre tilbehør

HP forsøger at positionere HP Folio som "broen mellem ens personlige og professionelle liv", eftersom den kombinerer det industrielle design, som man finder på forbruger-produkter, med den sikkerhed og brugbarhed, som forretningsbrugerne efterspørger.

Folio med TPM (Trusted Platform Module) Embedded Security chip kommer efter planen på hylderne til januar. TPM er en specifikation til indlejret sikkerhed i chip, som bliver implementeret i en chip på bundkortet.

Virksomheden har fokuseret på at reducere mængden af tilbehør, som for eksempel de strøm-adaptere, der bliver brugt af forretningsrejsende. En række porte, og heriblandt til Ethernet, eliminerer behovet for forskellige dongles, siger HP.

HP skal efter planen offentliggøre regnskabet for fjerde kvartal 21. november.

Oversat af Marie Dyekjær Eriksen




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere