Artikel top billede

(Foto: Mikael Rieck freelance)

Microsoft og Nokia i overvejelser om at købe RIM

Microsoft og Nokia overvejer at købe kriseramt producent af BlackBerry-telefonerne.

Microsoft og Nokia har i de seneste måneder overvejet sammen at køb, den kriseramte producent af BlackBerry-telefoner, Resarch in Motion (RIM), skriver Wall Street Journal.

Ifølge avisen er det uklart, om drøftelserne mellem Nokia/Microsoft og RIM fortsat pågår.

Nokia og Microsoft er angiveligt kke kommet med et konkret tilbud på det canadiske selskab, og avisen skriver, at det er 'uklart' i hvor stort omfang RIM har været involveret i drøftelser om et muligt salg til Nokia og Microsoft.

Alvorlige problemer

Wall Street Journal påpeger imidlertid, at alene det, at der har fundet uformelle samtaler sted mellem parterne, understreger alvorligheden af de udfordringer, som RIM står overfor. Dem kan du læse mere om her.

RIM er i den seneste tid blevet uddistanceret af rivalerne på smartphone-markedet, hvor Apple, Google med Android og Microsoft med Windows Phone står til at blive de helt store spillere på markedet.

Nokia og Microsoft har for længst besluttet at forene deres kræfter og satse på Windows Phone på Nokias smartphones.

RIM er ikke mindst i USA en konkurrent til Microsoft, i det begge selskabers smartphone-satsninger er målrettet erhvervslivet.

Der har også floreret rygter om, at Amazon er interesseret i at købe RIM.

Læs også:

Blackberry-producent har kurs mod et sort hul.

Teletopchefer skærer drastisk ned på egen løn.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere