Artikel top billede

Her er Microsofts planer for SQL Server 2012

Microsoft har offentliggjort planer for den kommende SQL Server 2012.

Computerworld News Service: Microsoft har annonceret en online-begivenhed 7. marts, der skal markere lanceringen af SQL Server 2012, som er næste generation af virksomhedens database-produkt.

Der vil være oplæg af to corporate vice presidents fra Microsoft, Ted Kummert og Quentin Clark, som dels vil give tilhørerne et indblik i Microsofts 'vision for data-evolution' og dels et generelt overblik over funktionerne i SQL Server 2012.

Det står ikke umiddelbart klart, hvorvidt 7. marts også er den reelle udgivelsesdato, men under alle omstændigheder må eventen betyde, at produktet er lige på trapperne.

"Lad mig lige give jer en dosis virkelighed her: Hvis du ikke er på et [beta-program] eller på andre måder er ved at gå live med et private build eller en release candidate, så kommer du ikke til at installere og implementere SQL Server 2012 den 7. marts. Det lover jeg," skrev SQL Server-eksperten Aaron Bertrand i et blogindlæg mandag.

"Den form for lancerings-events er et marketingredskab, der skal skabe forventning til produktet. Vil vi kunne downloade Express-versionen fra Microsofts hjemmeside, og andre produkter fra MSDN eller din volume licensing portal kort tid efter? Selvfølgelig. Den næste dag? Næsten helt sikkert ikke," fortsætter han.

Det kan du vente dig af SQL Server 2012

SQL Server 2012 er planlagt i tre hovedversioner, heriblandt en ny BI (business intelligence)-version, der tilføjer funktioner som Power View data recovery-værktøjet og datakvalitets-tjenester til standard-versionen.

Microsoft planlægger desuden at tilbyde en version til virksomheder med avanceret sikkerhed, high availability-funktioner og kolonnebaserede databaser oven på BI-versionens funktionssæt.

Oversat af Marie Dyekjær Eriksen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere


Roundtable: Vend dine it-strategiske valg med andre it-ledere

Kravene klare: Som digital leder skal du både have et stærkt bud på fremtidens digitale forretning og et fuldt overblik over hvordan du kommer derhen. Noget som blandt andet CIO og koncerndirektør hos Topdanmark Kasper Tjørntved Davidsen har slået fast over for Computerworld - og hvorfor Topdanmark nu både investerer i ny mainframe og satser stærkt på AI-løsninger.

30. maj 2024 | Læs mere