Artikel top billede

CBC-kædens telesatsning bygger på Huawei og Ahlo Ahlo

Oprindelig medstifter af hybridforhandleren Outvawe bag telefonselskab, der leverer til CBC-kædens nye teleprofil.

Det nystiftede telefonselskab Ahlo Ahlo, er ryggraden i CBC-kædens kommende telefoni-profil. Ligesom CBC har valgt at gå ud med en række smartphones fra kinesiske Huawei.

"Vi skal være med på telefoni. Det kommer til at blive vigtigt i fremtiden. Det er derfor vi har lavet en aftale med Ahlo Ahlo," siger CBC-kædens direktør Peder Hvejsel.

Han fortæller samtidig, at aftalen med Huawei både handler om, at det kinesiske selskab er kommet med gode priser på deres telefoner, men også om, at han ser Huawei, som måske en af de store spillere på smartphone-markedet om nogle år.

"De vokser rigtig stærkt. De er blevet meget store på kort tid," konstaterer Hvejsel.

I forhold til telefonabonnementspartneren Ahlo Ahlo lægger Peder Hvejsel blandt andet vægt på, at Ahlo Ahlo har en klar forhandlerstrategi, gode priser og at selskabet lejer sig ind på TDCs net.

Hos Ahlo Ahlo fortæller direktør Peder Dorph Broager, at Ahlo Ahlo, hører sammen med firmaet Mobicontrol, der laver industrielle computere, der kan bruges til at måle strøm, vand og varme, og samtidig bruges i, videoovervågningsløsninger.

"I driver vi flere telemetriløsninger til kunder. Derfor har det været naturligt for os, at lave et nyt ben, hvor vi også er telefonselskab," siger Peder Dorph Broager til CRN, og fortsætter:

"Vi sælger kun gennem forhandlere. Du kommer ikke til at se store reklamekampagner fra vores side. I stedet satser vi på, at sælge gennem kæder med forhandlere, der har et godt kendskab til lokale kunder."

Peder Dorph Broager har tidligere været involveret i opstarten af den nu krakkede hybridforhandler Outwave, som solgte fladsskærme, bredbånd og ip-telefoni i særlige bundles.

"Jeg var leverandør af konceptet, men jeg trak mig ud før det overhovedet kom i drift. Det, der skete efterfølgende har jeg intet haft med at gøre, og jeg kan kun tage afstand fra, at de lod en masse kunder og leverandører i stikken," siger Peder Dorph Broager til CRN.

Han forsikrer, at Ahlo Ahlo er et helt andet koncept, og slet ikke kan sammenlignes med Outwave, som han er meget ked af, at blive nævnt i sammenhæng med.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere