Artikel top billede

Her er Danmarks fem dygtigste it-chefer

Årets CIO 2012: Danmarks fem bedste it-direktører er med i finalen, når Årets CIO 2012 snart skal kåres. Se her, hvad Danmarks fem bedste it-direktører kan.

Det kræver sin mand at være CIO i en dansk virksomhed.

I dag er det et krav, at en CIO på top-niveau både skal have teknologisk indsigt og så dyb forståelse for den forretning, som virksomheden driver og lever af, at han kan udnytte sin it-viden til at gøre forretningen skarpere og bedre.

Det er en kontinuerlig disciplin, der kræver overblik over de konstant forandrende nye muligheder, som teknologien giver og den retning, som forretningen skal drives i.

Det er noget, som Danmarks fem bedste og dygtigste it-direktører netop nu i den grad mestrer.

Computerworld, Dansk IT og IDC kårer 7. juni Danmarks bedste CIO - Årets CIO 2012.

Det sker til et stort arrangement på Restaurant Geranium i København med en deltagelse af en lang række af de mest prominente mennesker fra den danske it-branche. Læs mere om det her.

Inden kåringen af Årets CIO 2012 kan du få indblik i Danmarks fem bedste it-direktørers udfordringer herunder og se, hvorfor de udgør den absolutte elite af danske it-direktører.

Klik på hvert enkelt link for at få mere at vide.


Saxo Bank: Når lysets hastighed er begrænsningen
"Vi skal være det hurtigste dyr i junglen," siger CIO'en i den højteknologiske finans-virksomhed Saxo Bank, som hastighed betyder alt for. Se her, hvordan han får det hele til at spille.


Sådan skærer TDC's CIO it-fedtet helt væk
TDC's it-direktør har skåret markant i it-driftsudgifterne ved at følge en bestemt strategi.


Sådan sparker du gang i 23 år gammelt it-system
Transport-giganten DSV's it-direktør, Jesper Erichsen, har fokus stift rettet mod governance og ledelse for at holde et over 20 år gammelt it-system i luften.


CIO i Novo Nordisk: Ansvarlig for it for milliarder
Lars Fruergaard Jørgensen er som CIO i Novo Nordisk en afgørende person i en global mission. Læs, hvordan han forvalter et it-budget på hele 2,4 milliarder kroner.


CIO i FLSmidth: Sådan måler vi vores performance
Et analysesystem med it intelligence, der sætter fokus på firmaets it-medarbejdere og -performance, er årets bedste beslutning for Jan Amtoft, der er it-chef i FLSmidth.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere