Artikel top billede

Denne side er ren doping til dine nettjenester

IFTTT.com kan automatisere dit online-liv og gøre alle dine nettjenester meget federe.

Gmail, Google Reader, Dropbox, Evernote, Facebook og Instagram

Ja, de fleste af os er i dag aktive på et næsten uoverskueligt antal tjenester på nettet.

Ville det ikke være dejligt, hvis de mange tjenester kunne samarbejde og i fællesskab gøre livet lidt lettere for dig?

Det kan de gøre, hvis du bruger siden IFTTT.com, hvor du kan automatisere hele dit online-liv.

Den langt fra mundrette forkortelse IFTTT står for If This Then That, og med IFTTT kan du på helt simpel vis programmere dine forskellige nettjenester til automatisk at udføre handlinger for dig.

Eksempelvis kan du programmere IFTTT til automatisk at gemme alle din Instagram-billeder på Dropbox.

Understøtter 50 tjenester

IFTTT understøtter i alt 50 forskellige tjenester, som du kan programmere på et utal af måder. De forskellige programmeringer hedder opskrifter i IFTTT-verdenen, og de fungerer på denne måde:

Først  vælger du en af de 50 tjenester. Eksempelvis Google Reader. 

Herefter vælger du en bestemt handling på Google Reader, som skal udløse en ny handling. Du kan eksempelvis vælge, at hver gang du markerer en artikel med en stjerne i Google Reader, så vil artiklen blive sendt til din mailadresse.

Det er strengt taget kun fantasien, der sætter grænser.

Og når du har lavet en ny opskrift, kan du dele den med andre IFTTT-brugere, og du har ligeledes adgang til et helt bibliotek, der består af andre brugeres opskrifter. 

Eksempelvis findes der opskrifter, hvor du automatisk modtager en sms-besked eller en mail, når vejrudsigten melder om regn eller sne i dit lokalområde. Mens andre opskrifter automatisk kan sende "Godt nytår" sms-beskeder til din venner nytårsaften eller sende dig en mail, når dit land vinder medaljer ved OL. 

Læs også:

Få automatisk rengøringshjælp på din computer 

Sådan krypterer du dine filer hos Dropbox




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere