Artikel top billede

It-firmaer konkurrerer benhårdt på nyt it-marked

Leverandører konkurrerer om it-millioner hos landets mange idrætsforbund.

Et nyt marked har åbnet sig på it-området og gør konkurrencen benhård i forhold til at levere it til omkring 61 idrætsforbund, der ikke længere gratis kan anvende en fælles løsning fra Danmarks Idræts-Forbund (DIF).

Det fortæller partner Jesper Mikkelsen fra ClubPeople.

"Konkurrencen er meget hård, og bemærkelsesværdigt mange forbund har endnu ikke fundet en fungerende og fremtidssikret løsning," siger Jesper Mikkelsen.

Ifølge direktøren er ClubPeople foreløbig oppe på 15 forbund som kunder, men der er altså ialt 61 forbuind at kæmpe om med de andre spillere på markedet.

Ekstra it-millioner

Han ønsker ikke at oplyse værdien af de 15 kontrakter, men tidligere har DIF lavet en undersøgelse om forbundenes mer-udgifter.

Alene driften blev fire millioner kroner dyrere om året, og udviklingsomkostningerne var 13 millioner kroner.

Computerworld har tidligere beskrevet, hvordan Dansk Rideforbund kom galt af sted, da det skulle skifte leverandør i det nyåbnede segment af it-markedet.

Det kan du læse mere om her.

Direktør Jesper Mikkelsen oplyser, at der fortsat forhandles på højtryk med flere forbund derude.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere


Roundtable: Vend dine it-strategiske valg med andre it-ledere

Kravene klare: Som digital leder skal du både have et stærkt bud på fremtidens digitale forretning og et fuldt overblik over hvordan du kommer derhen. Noget som blandt andet CIO og koncerndirektør hos Topdanmark Kasper Tjørntved Davidsen har slået fast over for Computerworld - og hvorfor Topdanmark nu både investerer i ny mainframe og satser stærkt på AI-løsninger.

30. maj 2024 | Læs mere