Artikel top billede

Bristet holdånd koster idrætsforbund it-millioner

Individuelle it-systemer til medlemmer af sportsforbund koster en betydelig ekstra-regning.

Læs også:

Rideforbund sadler om: Afliver genstridig portal

It-firma efter styrt hos Rideforbund: "Ærgerligt"

For under to år siden kunne de 61 idrætsforbund under Danmarks Idræts-Forbund, DIF, anvende it-systemerne Infosport og Idrætssystemet gratis.

Imidlertid besluttede DIF's bestyrelse, at der skulle brugerbetaling ind over anvendelsen, så de forbund, der eksempelvis ønskede meget individuelle tilpasninger, skulle betale.

En fælles løsning faldt dog til jorden. I stedet er status, at de mange forbund selv har været tvunget til investere i nye it-systemer.

DIF har undersøgt, hvad mer-udgiften har været for forbundene.

Ekstra million-regninger

Den samlede ekstra regning løber op i cirka 13 millioner kroner i engangsomkostning og ekstra fire millioner kroner om året i drift, oplyser DIF's kommunikationschef, Steen Dahl Pedersen, til Computerworld.

Hos DIF kan man ikke umiddelbart oplyse den tidligere samlede sum for it-udgifterne til systemerne og den nuværende samlede sum, som forbundene anvender.

Kommunikationschefen forklarer, at forbundene har indlysende meget forskellige behov.

Hvor man i den ene ende har fodboldforbundet med op imod 400.000 medlemmer, har man i den anden ende hockey-forbundet med under 1.000 medlemmer.

Forbundene bruger typisk systemerne til at afvikle stævner, holde styr på medlemsdata og meget mere.

Rideforbund styrter

Computerworld har tidligere beskrevet, hvordan Dansk Rideforbund fik store problemer med overgangen.

Her fortæller formanden også om de brugerbetalingsløsninger, der blev afslået.

Læs meget mere her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Kombit har fundet leverandør til udbud på 120 millioner kroner: Her er vinderen af udbuddet om Nemrefusion 3.0
Der er nu fundet en vinder af udbuddet om Nemrefusion 3.0, der skal løses de samme opgaver, som den tidligere udgave systemet, men bliver mere moderne og brugervenlig.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Hvordan ser kundetilfredshed ud i det moderne kontaktcenter?
Det er simpelt: Dine kunder får de svar, som de har brug for, gennem deres fortrukne kanal, med forbløffende hastighed. Gå ikke glip af denne e-bog, hvor vi gennemgår alt hvad du behøver at vide omkring Cisco Webex Contact Center.