Artikel top billede

Tech Data leverer software gennem ny onlinetjeneste

Tech Data lancerer en ny indkøbstjeneste, som betyder, at slutkunden kan tage sin software i brug få minutter efter, at forhandleren har lagt ordren hos distributøren.

Fra og med i går er det blevet lettere og mere profitabelt for Tech Datas kunder at tilbyde software box-produkter til forbrugere, studerende og mindre virksomheder.

Tech Data kalder sin nye onlinetjeneste TD Activate-here og fortæller, at den vil gøre det lettere for retail- og B2B-forhandlere at tilbyde populære software box-produkter til detailkunder, e-tailers og forhandlere.

"Jeg tror, det her koncept er kommet for at blive. Og jeg tror også, at alle softwareproducenter hopper på den her mulighed hen ad vejen," siger Joen Rosenmeier, salgsdirektør, Tech Data.

Indtil videre er Microsoft er den første softwareproducent, der er inkluderet i tjenesten, men om kort tid vil flere producenter som eksempelvis Norton fra Symantec komme med.

24/7 og mere profit

Den nye brugervenlige teknologi giver Tech Datas kunder mulighed for at øge deres salg og profit, ved at tilbyde garanteret produkttilgængelighed 24/7 og reducerede salgsomkostninger.

"Hvis forhandleren skriver sin slutkundes email-adresse på ordren, så ryger den direkte til kunden og fakturaen til forhandleren. Så er den ekspedition overstået, og forhandleren har fået sin avance for en meget lille indsats. Samtidig har kunden fået sin software leveret stort set omgående," siger Joen Rosenmeier.

TD Activate-here er baseret på ESD (Electronic Software Distribution) hvilket betyder, at forhandlerne kan bestille traditionelle software box-produkter via Tech Datas InTouch-system og inkludere kundens e-mail adresse i ordren. Når ordren er bekræftet, sender systemet øjeblikkeligt en e-mail med aktiveringskoden til kunden, som på TD Active-here portalen aktiverer licensen.

Løsningen videreudvikles, så den kan gøres til et in-house brand hos e-tailers, detailhandlere og traditionelle forhandlere med egen onlineshop.

Brug en InStore Kiosk

Til de fysiske butikker vil Tech Data kunne tilbyde fuldt integrerede løsninger baseret på POSA (Point of Sales Activation), hvor kunden i butikken, bestiller softwaren direkte på for eksempel en InStore Kiosk og kan forlade butikken med aktiveringskoden i hånden.

"Ud over den mest sælgende software såsom Microsoft Office Home, kan vores kunder udvide deres salgspotentiale ved at tilbyde Microsoft Office til Mac, Microsoft Visio og Microsoft Projects, som forhandlerne ikke altid har på lager. I takt med, at vi udvider sortimentet, vil muligheden for mersalg af pc'er, laptops og tablets blive bedre," udtaler Reza Honarmand, direktør for software og service ved Tech Data Europa i en pressemeddelelse.

Ifølge Tech Data Europa er systemet det første af sin slags i Europa. Tjenesten er indledningsvis tilgængelig i Danmark, Storbritannien, Tyskland, Frankrig og Sverige, og Tech Data forventer at udvide tilgængeligheden løbende.

Thomas Hansen, vicedirektør for Microsoft koncernens verdensomspændende SMB-business er ikke overraskende begejstret for at udvide sit samarbejde med Tech Data, så det nu inkluderer levering af Microsoft-software gennem TD Activate-here.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere


Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere