Artikel top billede

(Foto: © Andreas Bro / Andreas Bro)

Ny mand i spidsen for Elgiganten i Danmark

Jesper Boysen er røget til tops i retail-koncernen Dixons europæiske organisation. Det giver plads til en ny mand som frontfigur for Elgiganten i Danmark.

Der er sket ændringer i Elgigantens øverste ledelse i Danmark. Jesper Boysen er er blevet regionaldirektør for Danmark og Centraleuropa, og hans plads er fra 1. oktober blevet overtaget af tidligere marketing manager Peder Stedal.

Den nye direktør er ikke bange for at skulle efterfølge Jesper Boysen i direktørstolen efter flere gode år med eksplosiv vækst i forretningen.

"Det bliver selvfølgelig en udfordring at følge efter Jesper og det gode arbejde, der er lavet i de sidste mange år, men det er selvfølgelig også en rigtig spændende rolle at komme i," fortæller Peder Stedal til CRN.

Han har ligesom sin forgænger været en tur forbi udlandet, men hvor Jesper Boysen arbejdede i den nordiske del af selskabet, arbejdede Peder Stedal for Dixons' afdelinger i både Centraleuropa og Italien.

"Da Jesper kom tilbage, kom jeg faktisk også tilbage i samme moment, så jeg har selv været med til at lægge strategien," siger den nye direktør, der har været ansat i Elgiganten siden 1996.

Læs mere:




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere


Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere