Artikel top billede

Sådan kan du beta-teste ny software fra Apple

Nu har du mulighed for at prøvekøre ny software fra Apple, før den er helt klar til at blive lanceret til den brede offentlighed.

Hidtil har det ikke været alle, der kunne få lov til at beta-teste ny Apple-software, fordi det kræver, at man er en del af selskabets Developer Program.

Med et nyt OS X Beta Seed Program udvider Apple nu kredsen af potentielle testere betydeligt, idet det eneste krav er, at du er over 18 år og accepterer vilkårene:

"OS X Beta Seed Program er tilgængeligt for brugere, der er over 18 år, har logget ind med deres Apple ID og har accepteret OS X Beta Seed and Confidentiality Agreement," fremgår det af en FAQ på Apples hjemmeside.

I første omgang ser det ud til, at det er kommende opdateringer til MaC OS X Mavericks, man vil kunne få fingrene i, men konceptet med at give alle med interesse mulighed for at beta-teste softwaren ser ikke ud til at begrænse sig til Mavericks på sigt.

"OS X Beta Seed-programmet giver brugere mulighed for at køre pre-release software. Prøvekør beta-software og giv kvalitativ og brugervenligheds-feedback, der kan hjælpe med til at gøre OS X endnu bedre," skriver Apple.

Konkret fungerer det på den måde, at man - når man har accepteret vilkårene om blandt andet fortrolighed - vil få adgang til beta-softwaren direkte fra Mac App Store under Opdateringer.

Mens alle Mac-brugere dermed potentielt kan få adgang til nye versioner af Mac OS X, før de er helt flyveklar, tilbyder Apple fortsat ekstra muligheder for udviklerne.

"Hvis du er en udvikler, der skriver en app til OS X, vil du med fordel kunne udnytte de ekstra ressourcer gennem Mac Developer Program."

Det gratis styresystem OS X Mavericks var installeret på halvdelen af alle de Mac-computere, der var online i marts, viser statistik fra Net Applications.

Læs også:

Derfor storhitter særligt styresystem fra Apple

Mac i virksomheden: Derfor har holdningen ændret sig




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital vækst 2024

På Digital Vækst 2024 bringer vi danske virksomheders organisation, forretning og data i spil samt spejler dem i det, som teknologipartnerne bringer til fadet. Konferencen bliver tætpakket med dygtige digitale ledere og frontkæmpere fra ind- og udland. De har én opgave på dagsordenen: At inspirere dig til at træffe de rigtige forretningsmæssige, teknologiske og strategiske valg i 2024, som kan sikre vækst for dig.

19. marts 2024 | Læs mere


Cyber Threats 2024: Sådan arbejder de IT-kriminelle – og sådan beskytter du dig

De cyberkriminelle har udviklet sig betydeligt, arbejder professionelt, fleksibelt og udnytter hinandens specifikke kompetencer – omtrent som en velsmurt koncern med klar ansvarsfordeling – og har ofte en klar politisk eller kommerciel motivation. Det stiller også nye krav til din tilgang til cybersikkerhed, og på Cyber Threats 2024 får du viden, som gør dig i stand til bedre at prioritere, planlægge og eksekvere en tidssvarende cybersikkerhedsstrategi.

20. marts 2024 | Læs mere


AI Impact Day: Har du styr på risiko og governance – og er du klar til AI Act?

AI og Machine Learning har for længst gjort sit indtog i centrale, kritiske forretningssystemer, og både udviklere, platformleverandører og koncerner er begyndt at udforske mulighederne. På dette eksklusive event dykker vi ned i AI's indflydelse på fremtidens forretnings- og IT-drift. Men vi ser også på, hvordan du mest effektivt arbejder med governance og risikostyring på dine AI-projekter.

21. marts 2024 | Læs mere