Artikel top billede

Gratis magasin: Computerworld Årsnummer 2015 med alle årets vækst-kometer

Vinderne af Computerworld it-komet 2015, kæmpe tema om algoritmernes tid og interview med tre af landets dygtigste vækstvirksomheder. Alt det og meget mere får du i Computerworlds store årsnummer på 68 sider, som du gratis kan læse online.

Computerworld it-komet 2015: Hvem er dygtigst til rå vækst målt på resultat af primær drift? Det er omdrejningspunktet for jagten på årets Computerworld it-kometer, som vi for andet år i træk har fundet ved at analysere over 2.500 regnskaber, og som vi offentliggør resultaterne af i vores store 2015-årsnummer.

Magasinet, som er på 68 sider, kan du læse online ved at klikke her.

I magasinet kan du møde tre af de virksomheder, som havner helt i toppen af listerne. 

Mjølner Informatics står øverst på vinderpodiet efter en imponerende vækst i primær drift på ikke mindre end 1.686 procent. Konsulentvirksomheden fra Aarhus, der har industrivirksomheder som kunder, profiterer af et ultra skarpt fokus på forretningsværdi.

Edlund A/S, der producerer software til forsikringsbranchen, lander på andenpladsen med en vækst på imponerende 1.363 procent.

Mød selskabets direktør, der mener, at it-boblen var noget af det bedste, der skete for Edlund.

Lenovo (Danmark) A/S har ingen slinger i valsen og leverer et flot resultat, der placerer virksomheden som nummer et blandt pc- og udstyrsproducenterne.

Resultatet skyldes blandt andet en ny evne til at tage hurtige beslutninger.

Tema om algoritmernes tid

Hvis du vil vinde det hæsblæsende digitale kapløb, er der kun én vej: Du må dele dine data og dine algoritmer med andre.

Det mener analysegiganten Gartner.

"Idéen om at dele dine algoritmer bliver meget vigtig. Det er den eneste måde, du kan følge med udviklingen på. Over hele kloden er der folk, der vil udvikle og forbedre dine algoritmer," siger Daryl Plummer, chief of research hos Gartner.

Find din virksomhed på listen

Magasinet bringer også en liste med de 180 dygtigste it-kometer 2015 samt lister over de dygtigste i 22 branchekategorier.

Magasinet, som er på 68 sider, kan du læse online ved at klikke her.

Læs magasinet og se, om din virksomhed er med på listen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital vækst 2024

På Digital Vækst 2024 bringer vi danske virksomheders organisation, forretning og data i spil samt spejler dem i det, som teknologipartnerne bringer til fadet. Konferencen bliver tætpakket med dygtige digitale ledere og frontkæmpere fra ind- og udland. De har én opgave på dagsordenen: At inspirere dig til at træffe de rigtige forretningsmæssige, teknologiske og strategiske valg i 2024, som kan sikre vækst for dig.

19. marts 2024 | Læs mere


Cyber Threats 2024: Sådan arbejder de IT-kriminelle – og sådan beskytter du dig

De cyberkriminelle har udviklet sig betydeligt, arbejder professionelt, fleksibelt og udnytter hinandens specifikke kompetencer – omtrent som en velsmurt koncern med klar ansvarsfordeling – og har ofte en klar politisk eller kommerciel motivation. Det stiller også nye krav til din tilgang til cybersikkerhed, og på Cyber Threats 2024 får du viden, som gør dig i stand til bedre at prioritere, planlægge og eksekvere en tidssvarende cybersikkerhedsstrategi.

20. marts 2024 | Læs mere


AI Impact Day: Har du styr på risiko og governance – og er du klar til AI Act?

AI og Machine Learning har for længst gjort sit indtog i centrale, kritiske forretningssystemer, og både udviklere, platformleverandører og koncerner er begyndt at udforske mulighederne. På dette eksklusive event dykker vi ned i AI's indflydelse på fremtidens forretnings- og IT-drift. Men vi ser også på, hvordan du mest effektivt arbejder med governance og risikostyring på dine AI-projekter.

21. marts 2024 | Læs mere