Artikel top billede

Det er denne krone, som Apple nu søger patent på.

Apple søger patent på ny navigationsteknologi til mobile enheder

Apple henter inspiration til brugernavigationen på firmaets nye ur, og har nu søgt patent på ideen. Det kan få betydning for fremtidens iPhone og iPad.

Apple har taget patent på den krone, der også anvendes på firmaets ur.

Selv om det hedder en krone, har den intet med betaling at gøre, men handler om en mekanisme, der kan anvendes til navigation og håndtering af eksempelvis en iPad eller iPhone.

Det er websiden Patently Apple, der fortæller, at Apple har ansøgt om patent på en ny pendant til den digitale krone på Apple Watch.

Kronen kan eksempelvis anvendes til at kontrollere lydstyrken, start af skærmen, til at tage fotografier og sikkert også en masse andre ting.

Hvorvidt den digitale krone kommer til anvendelse på fremtidige modeller af iPhone eller iPad, er der endnu ingen, der kan eller vil fortælle noget om, men som bekendt er det langt fra alle patenter, der fører til nye produkter.

Apple kalder i øvrigt drejeknappen for: Generator Button for Electronic Devices.

Læs også:
Læs også: Fik kritik for Apple Watch: Nu udfordrer Apple verdens største urproducenter

Galleri: Se alle de nye funktioner til iPhone, iPad, Mac og Apple Watch




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Strategy Day 2024

Vi går også bag om it-sikkerhedsbranchens modeord og giver dig indsigt i, hvordan du orkestrerer sikkerhedsindsatsen med henblik på at samle overblikket over din sikkerhedsinfrastruktur. Samt drøfte hvordan du afvejer sikkerhed mod produktivitet og navigerer mest hensigtsmæssigt i en tid, hvor store dele af infrastrukturen og centrale services driftes uden for virksomhedens fire vægge.

11. juni 2024 | Læs mere


Dynamics 365 FO: Effektiv opgradering fra AX og nye, værdiskabende funktioner

Vær med på dette webinar, hvor eksperter fra CGI stiller skarpt på udvalgte funktioner og nyheder i Dynamics 365 FO inden for planlægning og lagerstyring. Hør også om et vellykket opgraderingsprojekt hvor en Dynamics AX-installation blev erstattet med en fremtidssikker 365 FO, hurtigt og effektivt.

11. juni 2024 | Læs mere


People Tech 2024

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. juni 2024 | Læs mere