Artikel top billede

(Foto: Jida Li)

Lego sætter turbo på den digitale omstiling: Vil tredoble antallet af tech-medarbejdere

Den danske legetøjs-gigant Lego sætter for alvor fart på den digitale udvikling. Antallet af it-folk skal nu tredobles, lyder det.

Lego giver nu sin digitale satsnings en seriøs overhaling.

Den seneste ambition lyder, at antallet af tech-folk skal tredobles.

Torsdag åbnede Lego et nyt digitalt kontor i indre København, hvilket er det fjerde digitale kontor, som Lego har på verdensplan.

Ved startskuddet indtager 100 it-folk kontoret, men der er plads til 400, hvilket gerne skal være indløst, når kalenderen viser 2023, skriver Lego i en pressemeddelelse.

De andre digitale kontorer, der befinder sig i Billund, London og Shanghai, vil desuden udvides for at give plads til en medarbejdergruppe, der næsten vil blive tredoblet i år, lyder det.

På verdensplan skal Lego have 1.800 tech-medarbejdere ved udgangen af 2022.

“Vores digitale omstilling er en af de største enkeltstående investeringer, Lego-koncernen vil gennemføre i en generation. Vi har blandet fysiske og digitale oplevelser i mange år og er begejstrede over de fremskridt, vi ser. Men vi har større ambitioner, så nu accelererer vi vores investering og udvider vores tech-teams,” siger Atul Bhardwaj, Chief Digital & Technology Officer. Han fortsætter:

“Legoklodsen vil altid være kernen i vores forretning, men vi oplever stor succes i vores arbejde med at gøre Lego-brandet digitalt i alt fra leg til shopping og samarbejder med forhandlere.”

Lego-koncernen vil optrappe sine digitale investeringer bredt over alle områder fra produkt over shopping til teknologisk infrastruktur og har derfor intensiveret jagten på talentfulde ingeniører, UX/UI designere, Technical Program Managers, digitale sikkerhedsspecialister, Data Scientists og Product Managers, oplyser Lego.

Det er en rekrutteringskampagne, der blev igangsat torsdag i forbindelse med åbningen af kontoret.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere


Roundtable: Vend dine it-strategiske valg med andre it-ledere

Kravene klare: Som digital leder skal du både have et stærkt bud på fremtidens digitale forretning og et fuldt overblik over hvordan du kommer derhen. Noget som blandt andet CIO og koncerndirektør hos Topdanmark Kasper Tjørntved Davidsen har slået fast over for Computerworld - og hvorfor Topdanmark nu både investerer i ny mainframe og satser stærkt på AI-løsninger.

30. maj 2024 | Læs mere