Artikel top billede

Mediefestival: Sådan styrker AI indholdsproduktion og bæredygtighed

På den aarhusianske mediefestival THIS er der i år fokus på, hvilken rolle AI spiller i medieproduktion og bæredygtighedssammenhæng, og man blandt andet møde en af Amazons tekniske bagmænd.

AI og bæredygtighed er her, der og alle vegne – og også på mediefestivalen THIS, der for sjette gang afholdes for sjette år i Filmby Aarhus fra 31. oktober til 2. november.

I år har festivalen blandt andet fokus på klima, AI og teknologiens bidrag til at skabe en bedre verden.

Her vil man blandt andet kunne Travis Grizzel, Principal Technical Advisor hos Amazon, tale under overskriften Tech for Good – How AI Can Help Solve Climate Change, Hunger and Health.

Han vil for eksempel tale om, hvordan AI kan være med til at løse udfordringer såsom klimaforandringer, afhjælpe sult og styrke befolkningssundhed.

Af andre indslag af relevans for techverdenen kan blandt andet nævnes “When AI Makes Better Content Than You” med Eirik Solheim (Strategic advisor, NRK), der vil beskæftige sig med, hvordan teknologi kan anvendes i indholdsproduktion.

På foredraget “Gaming for Climate Change” vil stifter af Playmob, Jude Ower, forklare, hvordan spil er blevet brugt i samarbejde med FN til blandt andet at levere verdens største datasæt om klimaholdninger samt anvendes som aktivt element i klimapolitikker verden over.

Man kan læse mere om festivalen og dens ret omfattende program samt købe billetter her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere


Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere